14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi
-
@kuruhasan valla hocam bilemiyorum dediğim gibi çok tecrübeli değilim tamamen geçen sınavdaki sonuçlara göre kendimce yorumluyorum dediğim gibi iletilerime bakın 2018 de neye ne gelmiş söylüyorum birebir söyleyim Birtane mesela toplam net 125 gk gy 71 puan 89.8 sıralama 327
-
@Willsmithh sağolasın hocam ben bi 90 bekliyorum bakalım
-
@oguzhan06 90,3 gelir
-
Perşembe günü neye ne geldi merak eden yazsın bakalım sonuçlar ne olacak
-
@oguzhan06 hocam hangi fakülte mezunsunuz, hedef neresi?
-
@oguzhan06 kaç netiniz var ki hocam
-
@58auhf58 işletme mezunuyum hedef murakıplık bakalım ,ingilizceyi halledebilirsem
-
Kiminiz iyi kiminiz kötü, aynı bizler gibi puanları aldınız arkadaşlar. Şimdi, %1'e dahi tekabül etmeyen alımlara dönelim mi yüzümüzü ne dersiniz? Kimimizin idrak edebildiği, kimimizin altyapısına güvenerek tenezzül etmediği, kimimizin haklı olarak korkusundan bulaşmak istemediği, kimimizinse ciddi manada gündemine dahi almak istemediği ATANAMAMA, İLANSIZLIK, ORTADA KALMA mevzularında, artık eski pratiklerden farklı, daha fazla, daha başka şeyler yapma vakti gelmedi mi?
Atıyorum afilli bir kamu kurumu afilli bir kadro açtı, 50 kişi alacağım dedi, 500 kişi umut bağladı, kesin torpilli 30 kişi çıktı, geriye 20 kişiden biri olmak kaldı, vicdana, akla sığıyor mu? Midenizi bulandırmıyor mu?
Hepimiz paretodan, başka hesaplardan, tıpkı sosyal hayatlarımızda geliştirdiğimiz tepkisiz kalıp seyirci olma, aracıdan medet umma saikiyle, bir haber alacağız diye oturduğumuz yerde taklalar açmıyor muyuz?
Peki nereye kadar 95 alan? Nereye kadar 87 alan? Nereye kadar 80'in altı? 20, 30, 50 kişilik ilanlardaki atanma şansına baktın mı? Daha zoruna gitmiyor mu? Haydi öğretmenlik, toplumsal tabu, yahu gardiyanın, tıbbi laboratuvarcının bile kendine 1, 2 yıllık planlama yapabildiği şu ortamda devleti temsil edecek olan senin, esamenin dahi okunmaması zoruna gitmiyor mu?
Haydi git Vakfa müfettiş ol sen, öteki Rekabet Kuruluna girsin, diğeri Milli Savunmaya girsin tamam da kalan binler ne yapacak?
Planlı bir şekilde hak arayalım arkadaşlar, twitter Adnan Oktarcılardan, EYTcilerden sonra dikkate alınmaz oldu.
Gidelim meclise, gidelim partilerin İl Başkanlıklarına, Genel Merkezlerine, yeri geldi mi anayasal çerçevede fevrileşelim.
Haydi ya, etmeyin eylemeyin 3-5 kişiyle olmuyor haydi!!
Korkularımızı, umutlarımızı, özele girdiğimizde harap edilecek hayallerimizi, eve "ben memur oldum" deme hasretimizi yanımıza alıp SESİMİZİ DUYURALIM!!
İmamoğlu'na gidelim, Mansur'a gidelim, Bakan, bakarsa ona gidelim ama etmeyin eylemeyin tecrübesizler, aldığınız puanların çoğu ya ilansızlıktan ya haksız elenmekten bir işe yaramayacak haydi yapalım bir şeyler... -
@cemalicoşan ben her daim hazırım ne yapılacaksa kardeşim
-
ileti kaldırılmıştır.
-
Elinde kpss soruları olan var mi arkadaşlar son 3 yılın soruları
-
️DUYURU️
Çarşamba günü saat 19:30 da 2018 ve 2019 Kpss ye girenler için GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI ilanının gelmesi umudu ile etkinlik yapacağız.
️Lütfen yüksek katılım sağlayalım.. -
BU AKSAM SAAT 19.30 İTİBARİ İLE GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI İLANININ GELMESİ ADINA ETKİNLİK YAPILACAKTIR
ETKİNLİK KURALLARİ1-) 2-3 dakikada bir twit ve bu arada olabildiğince RT yapılmalı(ÖNEMLİ)
2-) profil resminiz boş olmamali (spam algılanıyor)
3-) ilk 15 dakika görsel ve etiket yok 15 dakikadan sonra herkes etiket yapmalı ama herkes
4-) RT YAPİLMALİ