14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi
-
2018 de kpss sınavı p48 80
2019 kpss p48 78 diyelim
2018 puanını kullanabiliyor muyuz? En son girilen mi esas alınıyor -
@muhalba kullanırsın yükseği
-
Maliye icin başkent kariyer Mehmet zakir Erin’in kitabını almayı planlıyorum fakat içinde vergi kısmı yokmuş o ayrı bir kitapmış.Sizce vergi içinde mi aynı yazar düşünmeliyim yoksa Sertkan erdurmaz mı?
-
Maliye de Analiz İktisat mı önerirsiniz yoksa Üstad-ı Maliye'yi mi?
-
@corleone Analiz Maliye olacaktı Özgür Şahan'ın
-
Bu ileti silindi! -
bu noktada reklam kokan hareketlerden uzak durup gerçek öğrenci yorumlarını dikkate almalıyız.
-
@corleone MALİYE analiz güzel değil kitabın tvs ve vergi hukuku hariç kısımlarını çözdüm .bana biraz gereksiz ayrıntılı geldi.tabiki ayrıntı olacak ama bunda gereksiz ayrıntı var .
Analiz iktisat ise çok güzel bir kitap tavsiye ederim
-
Analiz maliye güzel ben memnunum.
-
Bu ileti silindi! -
4t maliye çıkmış sorular hakkında ne düşünüyorsunuz? Artık işe yaramadığını söyleyenler var.
-
Gazi üniversitesi maliye 3. Sınıf öğrencisiyim. 2019 Temmuz kpss si için Şubat ayında çalışmaya başlayacağım. Önerileriniz var mıdır?
-
Kpss-a p48 için en yüksek taban puanla kapatan kurum hangisi ve kaç puanla kapattı bilen yardımcı olabilir mi rica etsem?
-
@walterjrs Dostum 2017 - 2018 arasında yapılan tüm alımların listesi mevcut burada. 2018 sonrasındakileri de yakın zamanda derleyeceğim.
https://www.tercihiniyap.net/kpss/2017-2018-kpss-arasinda-gerceklestirilen-tum-alimlar-h6583.html
-
@paretowilfredo Dostum sorumun cevabını buradan bulamadım hani muhakkak en yüksek p48 alım tabanını bilen vardır
-
@walterjrs Dostum A Grubu alımlar ilgili tabloda da görebileceğin üzere onlarca farklı Kurum nezdinde yapılıyor. Yazının en sonunda yer alan tabloda Kurumların hangilerinin KPSS P48 ile sınava çağırdığı ve oluşan taban puanları yer alıyor. P48 olanlara bakarak bulabileceğini düşündüğümden paylaştım, bu bilgiye direkt olarak ezberinde sahip olan bir dostumuz varsa tabi ki yardımcı olabilir
-
Arkadaşlar nasıl gidiyor çalışmalar?
-
Ben daha başladım diyemem
Yılgınlıkla boğuşmaktan. -
300 kişilik dguy alımı sonuçlanmadan merkez alımlarının 90 ın altına düşeceği yok bu sene.
-
@rootofallevil Dostum sen İstihdam Uzman Yardımcısı olacaksın bu başlıkta ne işin var