14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi
-
Bu ileti silindi! -
Gk gy 70 net alanı kötü etkiler mi sizce? Sınav kolay falan diyenler var ben hiç bakmadan girdim bana pek kolay gelmedi. Alan puanımı ne yönde etkiler sizce arkadaşlar sapmalar vs?
-
@Marsiyal, içinde söyledi: 14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi
Gk gy 70 net alanı kötü etkiler mi sizce? Sınav kolay falan diyenler var ben hiç bakmadan girdim bana pek kolay gelmedi. Alan puanımı ne yönde etkiler sizce arkadaşlar sapmalar vs?
70 net çok iyi. Olumlu yönde etkiler alanı
-
@genclerbirlikli Çok uğraştırıcıydı gerçekten benim de 12-13 boş var
-
Bu ileti silindi! -
30.75 gy 37.50 gk. P3 76 78 gelir tahminen. Bu civar netler alanı ne etkiler ne etkilemez. Yani alan netleri belirler her şeyi. Bol şans
-
Gy 38 gk 44. Nasıl gelir sizce
-
@Adam-Keeynes 82 83 gelir.
-
Dostlar sınavın olduğu gün bir yerden bir yere yolculuk durumu vardı, bu nedenle buraya bakamadım. Henüz netleşen bir durum yok, pareto kardeşim sizi korkutuyor. Her zamanki yerimizde ve evimizde yine üstüne odun isi sinmiş demliğimizde çaya davetlisiniz. Bu ara bir soğuk algınlığı var gibi forumda çabuk atlatılır sorun yok şimdilik.
-
Arkadaşlar 2018 alan soruları varmıdır açaba acil . Sınavdan önce bakarım diyordum bulamıyorum
-
Hafta sonu gireceğiniz sınavlarda başarılar arkadaşlar. 1-2 ufak hatırlatma yapayım. Gecikme zammının kanuni oranı %4 iken uygulamada %2.5 hem icra iflasta hem vergi hukukunda ölüm nedeniyle takipler ölüm günü dahil 3 gün süreyle durdurulur. Hadi kolay gelsin.
-
2018 kpss alan
soruları nin linkini atabilecek olan var mı ? -
Arkadas yarin ki sinavda 1. Oturumla 2. Oturumun yerlerini degistirmek cok mu zor? Sirf bile bile killik olsun diye adaylarin asil isine yarayan sinavi ogleden sonraya koymanin mantigi nedir? Gece zaten millet stresten uyumamis. En son maliye cozerken herkesin agzi esnemekten bir hal oluyor. Motivasyon dusuyor basit basit hatalar ile sorular kaciyor.
-
@LioN ben öğle arasında okulumun oradaki pidecide pide yiyerek güç ve motivasyon toplamayı umuyorum
-
Bence tamamen eskiye dönülse iyi olur. Puan sistemi olarak böyle 48 li puan sistemi olsun ama cumartesi sabah gkgy öğleden sonra kamu çeko uluslar testi, pazar sabah iktisat maliye hukuk öğleden sonra muhasebe işletme istatistik testleri şeklinde olsun. Hem millet tatile gidecekse tatiline de gider hatta eskiden olduğu gibi temmuzun ilk hafta sonu yaparlarsa bu işi harika olmaz mı?
-
@LioN Kötüyü çağırmak gibi olmasın ama öğle yemeği üstüne hukuk testine ne demeli? Yılın birinde nerdeyse sınavda uyuyakalıyordum. aman öğle yemeğinizi hafif tutun arkadaşlar, az pide @North-remembers zaman zaman bu oturum planlamasının da bir eleme tekniği olduğunu düşünmüşümdür :))
-
@Antimülakat Heh şöyle yaa. İşte bu. İşte iç rahatlatan kendinden emin cümle bu...!
-
Başarılar dilerim, Allah işlerinizi kolaylaştırsın arkadaşlar
-
Yolunuz ve bahtınız açık olsun dostlar. İnşallah en güzel sonuçları alırsınız
-
Herkese kolay gelsin Allah yardimciniz olsun. İnsallah aldiginiz puanlari kullanabileceginiz bir yil olur:) Ben emekli oldum kpss alan serüveninden... Artik elimdekilerin kiymetini bilip, keyif almaya, sukretmeye calisiyorum. Hayat boyle arkadaslar, hayallerinizden vazgecmeyin,hep olumlu dusunun, gelecekte kendinizi mutlu olarak gordugunuz bir hayaliniz olsun, insan motive eden de bu zaten. Olumsuz dusunmeyin... merak ediyorum acikcasi bu seneki soruları, hukukta gecen sene cogumuz 35 dogrulara ulasmistik. Bakalim hayirlisi olsun herkes icin. Basarilar:)