İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
-
İstenilen belgeler duyurular kısmında yayınlandı
-
Arkadaşlar adalet kontrolörlükden feragatlarınızı bekliyoruz. İki birbirinin aynısı meslek ve aynı puan türleri önemlidir iki dakikanızı ayırın.
-
Kesin liste açıklandı herkes için hayırlı olsun. Kazanan arkadaşlar isterlerse numaralarını özelden atsınlar wp grubu kuralım.
-
Kazanan arkadaşlar kazandığınız başka kurum varsa oraya feragat dilekçesi vermeyi ihmal etmeyin lütfen.
-
yedek listedeyim sıranın bana gelmesi durumunda diğer mülakatlardan feragat edeceğim.
-
Ayrı yerleri sürekli olarak kazanan arkadaşlar ne planlıyorlar? Aynı zamanda kaç farklı kurumda çalışacaksınız. Neden feragat etmiyorsunuz anlamıyorum. Hak yiyorsunuz hak.
-
Aranan veya tebligat gelen var mı? Neredeyse 1 ay oldu belge teslim edeli hala ses yok.
-
@qwert yok dostum bekliyoruz bizde.
-
Arkadaşlar hiçbir ses yok bakanlıktan aranmayan aranmayan sadece ben miyim acaba yoksa herkes benim gibi bekliyor mu?
-
@beyazmartı bekliyoruz hocam
-
@beyazmartı @GialloRosso hocam arkadaşa telefonunu mesaj at seni whatsapp grubuna eklesin .
-
@çıkmadıkcandan Tamam hocam sağolun
-
Arkadaşlar bakanlığı arayan oldu mu? Hıc bir ses yok hala. Bu kadar uzayacağını düşünmemiştim.
-
Saatlerdir arıyorum bakanlığı ya telefona cevap vermiyorlar ya da kimse bir şey bilmiyor. Aranan veya tebligat gelen var mı? Veya bir bilgisi olan.
-
@çıkmadıkcandan hocam beni de wp grubuna ekler misin