İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
-
Bence bu sene ve geçen sene puanına göre ben kendimi 35-45 bandında görüyorum , sizde ona göre bir düşünce içine girin derim.
-
Çıktıyi alamadım şimdi de başvuru yok yazısı var. Listeye girersem alabilir mym acaba?
-
Bu arada kdk ile kıyaslayan arkadaşlara şöyle bir bilgi vereyim; benim p38 puanım 92,3 ve sıralamam yine 24 idi. Yani aynı sıralamada p9 puanım 3 puan daha iyi. Yüksek kapatması çok olası
-
Kdk alımında p33 de vardı kamu yönetimi ağırlıklı
-
Evet ama p 33 de tr 7.si olan arkadaşımın puanı 93,7 idi .
-
Bir arkadaşımın 2018 puanı 93,27 ve sıralama 72 , geçen sene puanı olanlarıda düşününce ?
-
@çıkmadıkcandan, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
24
zaten 30 kişi ye 1 puan anca oynuyor mantığa göre 94 de kapatır:)
-
Ileti düzenlenmiştir.
-
4 aralığı bekleyeceğiz artık
-
@rootofallevil 4 aralıkta mı açıklanacaktı hocam ?
-
@lamarjinal kesin olmayan liste belli olacak ona göre netleşir, kesin liste ise 12 aralıkta belli olacak.
-
@sev-ren bu sınav maksimum ilk 150 gelir hocam ben 119 uncuyum çok kritik görüyorum yerimi
-
@gökyeleli gerçekten de öyle puanımız aynı sayılır. Ne ümidi kestiriyor nede rahatlatıyor. Artık 4 aralığı bekleyeceğiz.
-
@çıkmadıkcandan ama iki puan türü vardı kdkda buda bir etken olabilir
-
@aroma hocam siz onu araştırın düzeltme yapma tarihi falan diye birşeyler yazıyordu ciktinin alınması gerektiğini özellikle vurgulamışlar ilanda
-
@sev-ren pazatesi arayacağım kurumu hocam
-
@çıkmadıkcandan hocam bu meslek eşi benzeri olmayan bir meslek mi? Bence deguy bu meslekten daha iyi. Illaki tercihte bulunmayanlar olacaktir.
-
@gökyeleli olabilir elbette. Ama ben çoğu insanın pek tercih yapacak durumda olmadığını ,bağzı insanların kazanayım sonra tercih ederim düşüncesinde olduğunu, bazılarının da işi beğenmese de mülakat tecrübesi olsun diye gireceğini düşünüyorum. Bekleyelim görelim. Herkes için en hayırlı olanı olur inşallah.
-
94.47 puan
-
@çıkmadıkcandan inşallah hocam forumu okuduktan sonra 92.43 le umudum kalmadı açıkçası