İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
-
@abdulaziz 90 .85 de benim hocam ama kdk gibi olmaz umarım
-
@james-buchanan rekabet bir ihtimal açıklanabilir kdk’nın mülakatı ne zaman bilmiyorum
-
@abdulaziz pardon 90.75 olacakti
-
@aroma inşallah biraz düşük kapatır. yanlış okumadıysam belgeleri elden teslim ediyoruz boşuna ankara ya gitmekte var
-
@abdulaziz bi de ankaraya mı gideceğiz???
-
Puanım 91.52 gelir mi acaba?
-
Arkadaşlar başvurular 30 kasımda bitiyor sanmıyorum o zamana kadar sonuçlanan bir mülakat olacağını malesef. Ayrıca başvuruda belge teslimi yok anladığım kadarıyla e devlet üzerinden olacak. Belge teslimi listeye giren adaylardan isteniyor sanırım. Tahminim 91-92 bandı hayırlısı olsun
-
yanlış bilgilendirme için özür diliyorum mülakata kalacaklardan elden belge teslimi istiyorlarmış
-
tahminen 91-92 sınırında kapatır. sonuçlanan alım olmayacağı için arkadaşın da dediği gibi 92 taban olabilir.
-
Tek puan olması güzel olmuş , ilan hayırlı olsun. Meslek hakkında bilgisi olan var mı acaba?
-
@hickskaldor 2017 puanlılarda önemli tabi onların puan-sıra oranı düşükse 90 civarına da inebilir
-
rekabet sözlüsü yapıldı mı?
-
@james-buchanan Genel pazar hukuk Bilişim pazartesi. Ama sonuçların Ocak ortalarina kadar açıklanacagini sanmam. Kurum yazılı sınava cagirirken istedi güvenlik sorusturmalarini o bitmeden Sözlüyü aciklamiyormus.
-
@ceks74 şans yok. belki şu ilan yaza doğru gelse düşecek puan.
-
@ceks74 90 puanla umitsizim. Arkadaş bu nedir ya kpss resmen ilk 100 için yapılmış.
-
@abdulaziz kesinleşen listeler sonrasıdır umarım ank ya gitmek.Tam okumadım metni
-
@aroma evet hocam kesinleşen liste sonrasında istiyorlar. bende tam okumadan yazdım
-
@abdulaziz umarım sınırda kalmayız.
-
@aroma inşallah kalmayız hocam. ama gelmezsede sürpriz olmaz benim için
-
Ankara’ya gitmeyecek olanlar başvurmasın lütfen.Geçen senede dernekler denetçiliğine kesin listede olup belge teslim etmeye gitmeyen yaklaşık 25 kişi vardı