İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
-
@ds1966 Bu yüzden, "İnsan insanın kurdudur." değil "İNSAN İNSANIN YURDUDUR."
-
kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. yedeklerde kalmışım
-
@machu-pichu kesinlikle kontrolörlük derim daha iyi maaş ve ek gösterge var ayrıca yönetmeliğe göre yardımcılık dönemi dahil 10 yılı dolduranlar başkontrolör olabiliyorlar
-
@çıkmadıkcandan hayırlı olsun hocam işkur mülakatına girmiş miydiniz?
-
@rootofallevil yok hocam girmedim. sadece beklediğim bunlar dışında hakimlik var. orası olursa yedekteki bir arkadaş buraya gelebilir.
-
@rootofallevil teşekkürler
-
@aslan-reyiz ilgöç ile ortak isim var mı acaba
-
@guymağduru var iki kişi
-
itiraz süreci bitip liste kesinleştiğinde feragat dilekçelerini alacaklarmış böyle dedi içişleri işlemler şubesinden.
-
2 kişi ilgöç listesinde.
-
@oraletlibey arkadaşlar şuanda da feragat dilekçesini gönderebiliyorsunuz. Faks numarası 0 (312) 425 61 30
-
@oraletlibey ekstra postalamakta gerekiyor
-
Kazanan arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik ederim.Hayırlı olsun.
Rica ediyorum bu sevinci bizlerinde yaşaması için 1-2 saatinizi ayırıp Adalet Bakanlığı stajyer kontroler mülakatına girdiyseniz oradan feragat eder misiniz. -
Istanbul guy da kazanıp guy dan feragat edecek varmı aranızda
-
Kazananlara hayırlı olsun. Tahmini ne zaman başlatırlar? Güvenlik soruşturması aşaması bitmişmidir? Bitmişse daha erken başlatırlar diye düşünüyorum.
-
@qwert bayramdan sonra diye tahmin ediyorum hocam
-
@zencitarzan teşekkürler. Peki güvenlik soruşturması tamamlanmışmıdır. Mülakat öncesi form doldurmuştuk çünkü. Başladıktan sonra bir de onun sonucunu beklemek yorucu olur
-
@qwert güvenlik soruşturmaları tamamlanmıştır hocam
-
@qwert hocam haftaya liste kesinleşir , ondan sonraki haftada evrak teslimi olur, bayramdan sonra ilk hafta veya 2. haftada işbaşı olur diye düşünüyorum. Bence gvs artık olmaz.
-
Tesekkürler arkadaşlar bilgilendirme için ben de sizin gibi düşünüyorum. Hayırlısı olsun artık..