İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
-
@bulbasaur Bunu ben de gözden kaçırmışım güncelleyeyim dedim ama sistem gitmiş.
-
@bulbasaur Öyle kaydetmeniz gerekmiyor, o kimlik bastıran personeller için.
-
@zapo Valla ben bayağı uğraştım, sonra onu fark edince düzelttim ancak öyle yapabildim.
-
bende öyle kaydetmedim. iş talep formu geldi sonra başvuru alındı diye yazı falan da gelmedi.
-
@bulbasaur Sistem zaten sizin sayfanıza kaydediyor, TC'nizi zaten biliyor yani. O personeller için. Ama böyle yapmanızda da zarar yok.
-
Şuan başvuru sayısı kaç oldu benim 17 numaram
-
Selfie çekip fotoğrafın boyutunu 600x800 yapsak kabul edilir mi?
-
@firito bana 2saat önce 90 numarayı verdi.
-
@kd16 hadi ya inşallah evrak teslimi yapmayanlar değildir başvuru yapanlar
-
Arkadaşlar soldaki konu başlıklarından biçoğunu atlıyor ve üstüne bastığımda açmıyor sizde de böyle bişey oldumu ? örneğin özgeçmiş , iş tecrübesi , sgk gibi ...
-
@firito bende öyle umuyorum. Ama ilk günden bu kadar kişi başvuru yapmışsa yüksek kapatacak demektir bu.
-
başvuruyu az önce yaptım numara 158
-
Arkadaşlar ben başvurumu tamamladım fakat iş tecrübesi ve özgeçmiş kısmını sistem otomatik atladı ve ben ısrarla bu kısımlara tıklamama rağmen o kısımlara sistem girmedi. İş tecrübem var ve başvurum eksik olacak. Böyle bir şey yaşayan var mı? Veya bu kısımlar eksik olsa sorun olur mu?
-
@sparta32 ben onu söyledim telefondaki normal sistem orayı otomatik atlıyor sıkıntı yok dedi
-
Şu sınavlara başvuru yapabilmek KPSS'yi kazanmaktan daha zor...
-
@rootofallevil cevap alabilir miyim?
-
@cesss teşekkür ederim
-
89.6 ile imkansız olduğunu bile bile başvuralım bakalım. Tabi başvurabilirsek:)
-
@gresham-t imkansız mi? Hangi düşünceyle bunu söyledin ben merak ediyorum oldukça imkanlı bence çünkü
-
Kaydettiğim başvuruyu görüntüleyemiyorum. Yazdırmadığım için mi bab ba ?