İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
-
@giallorosso başvuru yap tabi hocam ona sıkıntı yok da çok acil meselelerin olmadıktan sonra ölüm-kalım ciddi bir hastalık gibi evrak teslimine gitmemek açıkça hak yemek bana göre
-
Nihai listedeki arkadaşlar mülakat için nelere çalışıyorsunuz ve mülakat için kurulmuş bir grup var mı ?
-
Yarın mülakata girecek arkadaşların Allah yardımcısı olsun. Mülakattan çıktıktan sonra ne sorduklarını buraya yazarlarsa çok seviniriz 16 sında girecekler olarak
-
Hakkınızda hayırlısı olsun. Mülakat sorularını bekliyoruz, sonuçta bu sorular ancak biriktikçe ortaya çıkıyor, kimse paylaşım yapmayınca ortada bir şey kalmıyor. Mümkün olduğunca atın soruları hepinizden rica ediyoruz?
-
Arkadaşlar mülakatı bitenlere geçmiş olsun, komisyon kimlerden oluşuyor acaba?
-
Arkadaşlar mülakata girenlerden gvs nedeniyle aranan oldu mu ?
-
Mülakatlar nasıl geçti? Komisyon nasıldı ? Ne kadar sürüyor ? Bilgi verirseniz ab uzman yardımcılığı için mülakata girecek arkadaşlar olarak müteşekkir oluruz.
-
@öğrenci komisyon 5 kişiden oluşuyordu. Klasik 2-3 dk mülakatlar. Bence ve bir kez daha gördüğüm için söylüyorum gene göstermelik bir mülakat ti
-
@yatko Hocam kendini tanıtma faslı yok o zaman. Bir de sorular nasıl soruluyor hazır mı yoksa fanustan mi çekiliyor, süre kısa olduğu için nasıl olacağını pek anlayamadım hocam kusura bakmayın.
-
@alageyik08 kendini tanıtma faslı bulunuyor. komisyondakiler kendileri genel olarak soruyor soruları. mahalli idarelerle alakalı sorular, meslek hakkında sorular, içişlerinin yapısı, hukuktan genel sorular vs.
-
Kendini tanıtma bölümünden sonra akıllarına gelen bir şey olursa onu soruyorlar kişisel durumla ilgili.Daha sonra sorulara geçiliyor bana 3 soru soruldu birisi mahalli idarelerle ilgili diğeri dmk sonuncusu da yeni değişiklerle ilgiliydi.Komiyonda aşırı ciddi bir hava yok normaldi
-
Mülakatlarla ilgili biraz daha ayrıntılı bilgi verir misiniz efendim.
-
Niye bu kadar sessiz burası?
-
Duyumu olan yok mu açıklanma tarihi hakkında
-
Tek heyecanla bekleyen benmiyim bu kadroyu? Her 15 günde bir ileti yazmışım, benden başka da kimse bir şey yazmamış. Ben hariç bu mülakata giren herkes başka bir kurumu kazandı sanırım
-
@westakin beklemedeyiz hocam
-
@hickskaldor hocam bekliyoruz da kimsede gram heyecan yok, en fazla 1 haftaya açıklanır bana göre ama inanılmaz sessiz bir başlık burası.
-
@westakin Hocam mülakattan sonra gvs nedeniyle arandınız mı siz ?
-
İçişleri stajyer ve ab uzm yrd açıklandıktan sonra il planlama ve içişleri uzm ilana çıkar mı sizce?
-
@westakin her gün en az 5 defa bakıyorum hocam duyurulara