İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
-
@antimülakat 2018 Kpss belki son 8 yılda yapılan en kolay kpss idi 2017 sınavında bire bir aynı netleri yapan adaylara daha yüksek puan gelmişti. Bu durumun da çözüme kavuşması gerekiyor bir yıl kolay bir yıl zor yerine her yıl orta-zor arası seviyede sınav olsa puanlar arasında çok fark olmaz.
-
@eomer Fransadaki sari yeleklilerin mücadelesi gibi bir örnek nasıl olur dostum
-
arkadaşlar asıl listelerde aynı mı olur çünkü bunlardan belgelerini teslim etmeyecekler olacak eminim belge teslim etmeyenlerin yerine diğer kişilere sıra geçer mi
-
Mülakata kaldık ama 6 katı şansımız yüzde 20 bile değil. Tüm arkadaşlara başarılar. Geçmiş yıllarda mülakat sonucu ne kadar sürede açıklanmış bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?
-
@norm hocam kesin liste 12 Aralık'ta açıklanacak belgeler 24-25 Aralık'ta teslim edilecek yani sizin dediğiniz şey tam tersi durumda olurdu
-
Kesin listede puanlar düşmez değil mi düşse bile 93.2 den 93 e geriler
-
Kesin listede puanların fazla düşeceğini zannetmiyorum. bir iki kişi olmaz kesin listede diye düşünüyorum. Ama yedek belirlenirse çoğuna sıra gelebilir.
-
@rootofallevil zannetmiyorum birileri arayıp feragat edecekde sıralama değişecek , nerde öyle sorumlu insanlar
-
elden teslim edilecek belgeler neler arkadaşlar?
-
@onrbl_ kesin liste 12 aralıkta açıklanacak o zaman belli olur
-
@rootofallevil teşekkür ederim
-
Kesin olmayan liste ile kesin liste arasında çok fark olmuyor arkadaşlar. Belki hiç oynama dahi olmaz.
-
Kesin liste belli oldu 93.20 de kapattı.
-
Meslek hakkında bilgi verebilecek var mı ? Özellikle turne konusunda
-
@hickskaldor 3-4 ay gibi bir süre olduğu söyleniyor. Siz onu en yoğun yıllarda dahi 5-6 ay olarak düşünün. Daha fazlası olabileceğini düşünmüyorum.
-
@antimülakat teşekkürler hocam. Burda bikaç kişi kesin bir dille 6-7 ay demişti ondan sordum umarım dediğiniz gibidir
-
Adalet bakanlığının kontrolör alımı olmuş benzer meslektir diye yorumlarsak
Kontrolör olduktan sonra;
İlk 5 yıl 6 ay
5-10 yıl arası 5 ay
10-15 yıl arası 4 ay
15-20 yıl arası 3 ay
20 yıldan sonrasında en fazla 3 aya kadardır.
Zaten 20 yıla kalmadan merkezde veya taşrada aynı özlük hakkıyla başka bir idari kadroya geçme durumu olacaktır şube müdürü veya il müdürü gibi -
yılın yarısı belki yarıdan fazlası işe gitmezler bildiğin evde otururlar gidebilecekleri belli bir iş merkezi de yok.Türkiyenin her tarafına turneye gidebiliyorlar ilçe il farketmiyor ama büyükşehirlere genelde mülkiye müfettişleri gidiyor.
-
Mülakata kalan arkadaşlardan güvenlik soruşturmasını indirip dolduran bi kardeşim yardımcı olursa feci sevaba girer.
-
@giallorosso hangi konuda?