İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
-
@gökyeleli 94,7
-
Turneler 6 7 ayı ciddi anlamda buluyorsa zor bi durum .Mesleği bilen birileri yardımcı olsa da ona göre karar verseydik başvuru için.
-
Zaten bayan arkadaşların turneleri olan mesleklerde çok tercih edilmediği söyleniyor.
-
Meslekle ilgili tanıtım yazısı bulamadım forumda ancak adalet bakanlığı kontrolör alım ilanı sayfasında o mesleğin tanıtım yazısı var. İlk 5 yıl 6 ay
5. yıldan 10. yıla kadar 5 ay
10. yıldan 15. yıla kadar 4 ay
15. yıldan 20. yıla kadar 3 ay süren turnelerden bahsedilmiş. Tabi bu turne süreleri zannedersem kontrolörlük unvanını aldıktan sonrası için geçerli -
@mhmt4228 vekalet yoluyla derken resmi vekalet mi vericez
-
Elden ne şimdi ya posta varken
-
ilk 100de olup 2017 puani ile basvuracak olan var mi ?
-
başlığı hortlatmayalım arkadaşlar belki yüksek puanlılar unutur
-
@hahamas Alımlar azalınca ince taktikler devreye girmiş bakıyorum da dostum :))
-
@paretowilfredo üstad meslekle ilgili tanıtım yazısı var mı acaba?
-
@rootofallevil Malesef dostum. Sebebi ise şu; bazı konularda net ve detaylı bilgileri bekliyorum. Zira yönetmelikten kopyala yapıştır meslek tanıtım yazısı yazmak anlamsız geliyor bana. Bilgileri derlediğim vakit hazırlayacağım.
-
@paretowilfredo abi zorla bizi bu hale getirdiler yapacak bir şey yok
-
@gizo11 evet noterde başkasına vereceksin o evrakları teslim edecek
-
@gökyeleli sıralama kaç sizin hocam
-
@sev-ren 119 hocam . Gelir diye dusunuyorum. Onceki senelerde de gep 90 kusurlerde kapatmis
-
@gökyeleli inşallah hocam fakat daha sonuçlanan ilan olmadığı için yüksekde kapatabilir benimde 108 çok merak ediyorum kaçla kapatacak diye
-
@sev-ren 90. 7 gibi bir puanla kapatir diye dusunuyorum
-
@sev-ren hocam puan kaç acaba ben 2017 puanı ile başvuracam 92,75 puanım ..
-
ben bu konuda çok tecrübeli değilim umarım tahmininiz gibi olur ben daha kötümserim:/
-
91,47 puan 172 sıralama (2018) ile acaba gelir mi diye endişeliyim
Kdk alımında 32 kişi mülakata girecekti p33 ve p38 puan türlerinden o alım 93.65 falan kapattı gerçi, belki bu 90 a kadar düşer