Tercihiniyap Youtube Kanalı: Tercihini Yap TV
-
Kanalın günden güne büyümesi gurur verici. Bu işte büyük emeği olan @KemalÖzdemir kardeşime ve daha sonra @Agor kardeşime takdirlerimi iletiyorum.
-
@agor, içinde söyledi: Tercihiniyap Youtube Kanalı: Tercihini Yap TV
SGK Denetmen Yardımcılığı Nedir, Nasıl Olunur isimli tatlı videomuzu izleyin, izlettirin, sonra ben bu mesleği bilmeden bu mesleğe girmişim diye dizlerinizi dövmeyin.
Bilgilendirici, faydalı bir video olmuş, emeklerinize sağlık, hazır başvurular sürerken izlenilmesi iyi olur diye düşünüyorum.
Bu arada YKS ile ilgili bir videoyu da izledim.
Çok samimi bir video olmuş, hayata dair anlamlı tespit ve tavsiyeler için genç arkadaşlarımızın kesinlikle izlemesini tavsiye ederim. Ben, sınav sürecindeki yakınlarıma izlettirmeyi düşünüyorum.
-
tercihiniyap facebook sayfasını edebiyat öğretmeni mi yönetiyor?
-
@blueberry neden sordunuz
-
Yeni bir video, PÖH serisinin sonuna gelmek üzereyiz, meslek içi alım ile ilgili videoyu da çektik, iyi seyirler.
-
@Blueberry hocam paylaşımlar, eğitim ile ilgili yapılmaya özen gösteriliyor.
-
slime videosu ne zaman gelecek? merakla bekliyoruz.
-
İşlerin yoğunluğundan biraz ağır gitmek zorunda kalsak da yeni bir video ile karşınızdayız. Gümrük muayene memuru mesleği hakkında meraklarınızı giderebilecek videomuz yayında.
-
@Agor teşekkür ederiz detaylıca bi anlatım olmuş. En kısa zamanda Ticaret Bakanlığı ilanının gelmesini temenni ediyoruz
-
Madem üniversite tercih dönemindeyiz arkadaşlara biraz fikir verelim dedik. Dünyanın sırrını açıklamadık ama kendi tecrübelerimizi aktardık. Üniversite tercihleri üzerine videomuz yayında. İyi seyirler.
-
Tercihler bitti, iyi puan alamamış ve mezuna kalmayı düşünen ya da sınava yeni hazırlanacak arkadaşlar için bir video ile karşınızdayız. İyi seyirler dileriz.
-
@Agor bu ara YKS gündem hocam. Gayet güzel ama bu YKS ekibi de bir garip.
-
@Antimülakat çocuklar eğlenmek istiyor, dur karışma.
-
Tıp kazanmak için kaç net gerekir videosunun 2020 yılı için hazırlananı, izlemek isteyenler buyursun.
-
@Agor hocam hukuk için bile istek kalmamış İİBF mezunlarında Tıp için istek çok zor diye düşünüyorum. Olsun yine de Kemal hocamızın anlatımı şahane. Onun için bile izlenir.
-
Aman hocam. Bence Tiktok'a da girmek lazım. Malum gençler artık oralarda. Z kuşağına hitap etmek isteyen siyasetçiler bile girdi. Bir Mustafa Sarıgül vakası daha yaşamayalım ama
https:// tr. savefrom. net /download-from-tiktok tarzı sitelerden de videoları çalabiliyorlarmış. Aman diyeyim bir kere daha