Tercihiniyap Youtube Kanalı: Tercihini Yap TV
-
Yeni videomuz yayında, yakında da GUY videosu ile karşınızda olmaya çalışacağız.
-
@agor çok net olmuş kardeşim. Devamını bekliyoruz videoların. Kemal kardeşimin de ağzına sağlık.
-
GUY Meslek Tanıtım Videosuna buradan ulaşabilirsiniz dostlar:
-
@agor emeğinize sağlık. Bu video işi bizim yazı anlatmak istediklerimizi daha güzel yansıtıyor.
-
İlan ile Nasıl PÖH olunur videomuz yayında. İyi seyirler.
-
@agor güzel işlere devam ediyor. Hedef yüksek, umarım beklediğimizi yakalarız.
-
Hukuk Kazanmak İçin 2019 YKS'de Kaç Net Gerekir? videosu yayında:
-
Youtube kanalı hakkında fazla yazan olmaması şaşırtıcı. Forum kitlesi oldukça genç youtubeda zaman geçiriyor olmaları lazım.
-
@agor, içinde söyledi: Tercihiniyap Youtube Kanalı: Tercihini Yap TV
Yine çok iyi bir video olmuş, elinize emeğinize sağlık. Hukuk fakültesini kazanmak için kaç net yapmam lazım gibi başlangıç sorularının yanında temelde dikkat edilmesi gereken; bir meslek nasıl seçilir, bir işi yapmaya karar verirken nelerle karşılarım, karakterim buna uygun mu gibi soruların önemini vurgulayan bir sonla bitmiş. Özellikle hukuk, adalet, eşitlik gibi değerlerin önemine vurgu yapan, bu fakültenin öğrencisi olacak kişilerin kesinlikle üstüne düşünecekleri kavramlar hakkında baştan farkındalık yaratan final için ayrıca teşekküler hukuk fakültesinde okumak isteyen kardeşlerimiz kesinlikle izlesinler
-
@plansız bizim her zaman derdimiz bu da izleyici, dinleyici, okuyucu kitlesi bunlardan ziyade iş imkanı var mı, çok para kazanır mıyım gibi hem haklı hem de yanlış soruların cevaplarını arıyorlar ne yazık ki. Neyse bir gün gelir devran döner, liyakatın önemli olduğu bir topluma dönersek o zaman bu soruları soracaktır insanlar.
-
@agor videolar gayet güzel ama izleyici sayımızı çok fazla olmaması beni şaşırtıyor. Özellikle İİBF sorunları videosunun 1.5 k gibi komik rakamlarda kalması çok şaşırtıcı. 500 bin İİBF mezunu varken, bir video bile 1500'de kalıyor. Sonra düşünüyoruz neden İİBF ve İİBF'liyi kimse görmüyor diye.
-
@antimülakat Ben artık ikna oldum mesela bu konuda ki beklentim gittikçe azalıyor ne yazık ki. Kendi derdine sahip çıkmayan bir topluluğu herkes görmezden gelecektir. Elbette tek başına bir videonun izlenme sayısı ya da sosyal medyada etkinliğe katılım vs.bir ölçüt değildir. Ancak bunların hemen hepsi aynı noktaya işaret ediyorsa büyük bir sorun var demektir. Gün geçtikçe kan kaybediyoruz, bize ait olan kadrolar en olmadık fakültelerin alımına imkan sağlanacak şekilde kamuya açılıyor. Zaten kontenjan azalırken bir de rekabet böyle artırılıyor. Ya sahip çıkacağız ya da artık yavaştan vedalaşacağız A grubuyla. Karamsar bir tablo çizer gibi oldu ama gerçek bu, iş işten geçtikten sonra zarar ziyan hesabı yapmanın anlamı yok. Acilen toparlanmak zorundayız.
-
@plansız kesinlikle haklısın hocam. İİBF kontenjanlarındaki ciddi orandaki azalma da bu duruma işaret ediyor aslında. İnsanlar biliyor ki İİBF okumak artık zaman kaybı yaratmaktan öte gitmiyor. Eskiden olduğu gibi insanlar ya bir diplomam olsun anlayışından uzaklaşmaya başladı. Aslında sistem kendi kendine entropi yaşıyor. Her il'e bir üniversite açalım, bu sayede üniversiteli sayımızı arttıralım anlayışı kendi kendine çöktü. Çünkü insanların bir kısmı artık üniveriste okumanın zaman kaybından öte olmadığını biliyor. Sistem çöktü, şükürler olsun ki işe yarar, faydalı ve beşeri sermayesi yüksek kişiler yetiştiren okulların da içi boşaltıldı.
-
@antimülakat izleyici sayısı hakkında yorum yapmak için çok erken üstat. Kanal daha yeni kurulma aşamasında ve tek bir içerik tipinden gitmiyor, sitedeki gibi hem YKS, hem KPSS, hem diğer meslek grupları hakkında bilgi vermeye çalıştığımız bir kanal olsun diye uğraşıyoruz, az insanla ortaya şimdilik bu kadar iş çıkıyor, zamanla kanal oturacaktır FAKAT İİBF mezunlarının sorunları videosu hem bu forumdaki kitleye yönelik olarak hem de İİBF'lilerin kendi durumları özelinde bizi de şaşırttı, sunucu arkadaş abi biz niye bu kadar saat emek verdik o halde bu zamanda iki video çekerdik gibi haklı bir sitemde bulundu. Zamanla bir şeyler oturur ama İİBF ne yazık ki hep topal kalacak o artık çok belli. Videoyu da tekrar atayım da gözden kaçıran olmuş ise bakar belki birilerine daha sesler ulaşır.
İİBF Mezunlarının Sorunları, Tepkileri ve Çözüm Önerileri Videosu Linki:
--> https://www.youtube.com/watch?v=biMxOMeR9Wo -
@agor eyvallah hocam hem fikirim o konuda seninle ama. İİBF hakkında emin olamıyorum artık.
-
@agor, içinde söyledi: Tercihiniyap Youtube Kanalı: Tercihini Yap TV
Hocam uzunca süredir bakmadığımız bir yer olarak yine çok faydalı bilgiler olmuş. Hala bir güncelleme ile bu netler yapılır, yapmak isteyen arkadaşlarımız olacaktır. Ben bile kolları sivamayı düşünüyorum. Şu haliyle DGS'den çok daha kolay gözüküyor.
-
Ben her zaman hukuk kazanmak isteyenler için söylemediğim bir şey söyleyeceğim. Hani diyorlar ya, işte o sene bu sene. Gerçekten biraz AYT matematik bilgisi olan veya Edebiyatı 30 üstü yaparım diyen varsa hukuk kazanılır.
330 Ham puan yetiyor olaya bu cepheden bakmak bile yeterli. Hukuk düşünen dostlar samimiyetle söylüyorum. Bu videoya veya hukuk kazanmak için kaç net gerekir? Yazımıza muhakkak bakın. Pişman olmayacağınızın garanti olduğunu düşünüyorum.
-
Yeni bir video ile daha karşınızdayız, lütfen kanalıma abone olun. Şaka şaka, istediğiniz gibi davranın. Yurt dışında öğrenci olmak üzerine çektiğimiz, Avusturya-Viyana örneğine değindiğimiz video linkini buraya bırakıyorum. İyi seyirler.
-
@agor videoyu izleyince deneyen kazanır mantığının ne kadar işe yarar bir şey olduğunu fark ettim. Hiç bu yollarda gözümüz yoktu ama denemek isteyen kişiler için oldukça makul ve kolay bir yöntem olarak görünüyor.
-
@antimülakat yurt dışı hayalimiz olsaydı muhtemelen bakardık buralara da biz şehir dışına gitmek bile istemedik o yüzden iç geçirmedim ben de.