Tercihiniyap Youtube Kanalı: Tercihini Yap TV
-
İlk anlatı videosu hepimize hayırlı olsun.
-
Heyecan yaptım, işte dedim aranan kan. Sosyal medya canlanıyor, inşallah bizim içinde yeni heyecan bunlar. Ama lütfen arada bir göz atın, " Ne anlatıyor bu insanlar köşesinde " inşallah forum üyelerini de konuk edeceğiz. Çok eğleneceğiz merak etmeyin.
-
@Agor @Antimülakat Hayırlı olsun, neden başlangıç PÖH diye düşünmedim değil ama vardır bir bildiğiniz alım sayısı itibariyle düşündünüz belki. A grubu mesleklerle ilgili videoları da bekliyoruz hatta kurumların çalışma alanlarına ilişkin yönlendirici bilgiler de verilebilir.
-
@Agor @Antimülakat @Phoenix @aliveli Hep birlikte emeklerimize sağlık dostlarım, kardeşlerim Daha güzel şeyler yapacağız, daha da eğlenceli olacak youtube alanı inşallah Önemli olan ilk adımdır, duran kayayı hareket ettirmektir. Gerisi kendi devinimi ile gelecektir. Bahtımız açık olsun.
-
İlk videolarda sürçü lisans olabilir affınıza sığınarak tabi. Alternatif video konusu önerilerine her daim açığız
-
İlk video : Büyük patron Pareto kimdir ? :)))
-
@plansız hocam sıra onlara da gelecek ama ne yazık ki vakit sıkıntısı çekiyoruz, bir bakalım eğer oturtabilirsek orada sistemi her konuda çekeriz bu videoları, burada size de iş düşüyor yalnız, bizi ne kadar destekler, ne kadar tanıtırsanız biz de gelir elde edebiliriz ve o sunucu arkadaşı burada tutabiliriz.
-
hayırlı uğurlu olsun emeklerinize sağlık.
otuz yıl savaşı'nı ve dgu'yu ben anlatmalıyım kazanırsam eğer :)) fonda da pentagram olmalı :)) -
Hayırlı olsun çok sevindim bi mecrada yine buluşmak güzel olacak emeğinize sağlık
-
"Merhaba arkadaşlar kanalımıza hoş geldiniz"
-
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: Tercihiniyap Youtube Kanalı: Tercihini Yap TV
İlk video : Büyük patron Pareto kimdir ? :)))
Heheh V maskesiyle çıkıp ulusa sesleniş tadında bir yayın mı yapsam bu konuda diye düşünmedim değil dostum şu an
-
@paretowilfredo :)))) olabilir üstad
-
Hayırlı uğurlu olsun hemen abone olup bildirimleri açıyorum videoların devamını bekliyoruz emeklerinize sağlık.
-
Teşekkür ederiz. Umarım Reynmen'in rekorunu ilk günden kırmışızdır diye düşündüm ama; yok 80 milyon olmamış henüz. En azından bu durum 80 milyona sesleniş yapmamıza engel değil. @paretowilfredo üstad bende bekliyorum bunu!
-
@agor Elimizden geldiğince destek oluruz, tercihimizi yaptık sunumu yapan arkadaş video çekimi sırasında gayet eğlenmiş bence, kolay kolay gitmez inşallah :))
-
@plansız onun gitmek zorunda kalmasının altında yatacak neden tamamen "duygusaaaaall" .
-
Biraz polis ve asker hazırlık kanalı gibi gidiyoruz, gideceğiz 3-4 video, çünkü oraya bir girdik bir kaç yapılması gereken iş olduğunu fark ettik ve onları tamamladık, kurgudan sonra onlar paylaşılacak. @paretowilfredo üstadım başlığı açtı, dilimiz döndüğünce İİBF sorunları için hemen önümüzdeki hafta bir video çekeceğiz. Bu süreçte de desteklerinizi esirgemeyin, büyüyelim büyüdükçe dikkat çekelim ve daha fazlasını yapmaya çalışalım. İkinci videomuz yayında.
-
@agor ikinci video. Baya hızlandı buralar, maşallah, nazar değmesin dostlar.
-
Hayırlısı bakalım bize YouTube yeni bir hizmet yarattı. Bu sayede daha büyük kitlelere de ulaşmak mümkün. Bakalım nereye varacak ama biz oldukça umut besliyoruz ilerisi için.