2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Sınava 85 alan çapsız üniversite “takdir” yazmayı bilmeyip “taktir” yazmış
-
Uluslararası anlaşmalarla ilgili bi soru vardı cevabı çekince olabilir mi ?
-
@regresyon çekince
-
@guymağduru teşekkürler
-
@regresyon neoklasik cevabı arkadaşlar..
-
25 Şubat 2018 tarihinde yapılan İl Göç Uzman Yardımcılığı yazılı sınav sonuçlarının açıklanması ile yazımız : https://www.tercihiniyap.net/haber/il-goc-uzman-yardimciligi-sinav-sonucu-aciklandi
-
Yabancıların mülk edinmeleriyle ilgili sorunun cevabı hakkında fikri olan var mı ?
-
@regresyon sadece özel kanunlarla taşınmaz edniyo deniliyordu onu işaretledim emin değilim
-
Yabancilar hangisini yaparken izin almalı diyodu şirket kurarken dernek vakıf sendika ve uluslararasi eğitim verirken gibi seçenekler vardı?
-
Zordu o soru ya
-
Hangisinin çalışma izni alması gerekmez diyen sorunun cvbi uzun dönem ikamet izni olan mı acaba çünkü süresiz çalışma izni veriliyordu bunlara
-
@aroma on da çok ikilemde kaldım eğitimle ilgili olan şıkkı yaptım
-
@aroma uzun dönem yaptım emin olmayarak
-
@regresyon şirket yaptım emin değilm
-
Şu lanet üye ülkeler ya da isimler sormak yerine güncel sorulan yep oranları olsa ya
-
Yönetimle ilgili soru vardı sosyal bilim dalı değildir diyodu onu yaptım fikri olan var mı
-
@aroma hocam emin olmak için şimdi kanundan baktım kanun maddesini kopyalıyorum:
Sendikal Haklar
Sendikalar Kanuna göre yabancılar sendika kuramaz ve kurucu üye olamazlar. Ancak Türkiye’de çalışan yabancı işçiler sendikalara üye olabilir, sendikaların yönetim, denetim gibi kurullarında çalışmada bulunabilirler.
Ben bunun cevabını bilmiyordum fakat sendikanın olduğu şıkta “sendikaya kurmak” diye bir ibare vardı. Ben de muhtemelen sendikaya üye olmak yasak değil ama kurmak yasaktır diye onu işaretlemiştim -
Yönetim ne zaman bağımsız bilim olmuştur diyodu
-
bu arada mavi kartlı çalışma izninden muaftır
-
@ceteris iyi olmuş sizin için oylyse benim yanlış