2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@regresyon aynen cevap hocam o alsas loren icin hatta
-
@metehan bu sorunun cevabına ben yaptınız hocam
-
@regresyon hangi soru?
-
@regresyon baktım AGİT doğru hocam
-
@metehan pardon hocam yanliş yazmişim . Siyasi partilerle ilgili olan sorunun cvbını sormuştum
-
2 tane bilim adamı vardı onlar kimdi acaba
-
@regresyon ülkeyi istikrarsızlaştırma gibi bi şık vardı onu yaptım
-
@wroclaw k. Waltz birisi
-
@wroclaw artık iş ahlaktan çıkıyor maalesef Hocam. Kaç kişi girmediyse sıralamaya o kadar kişi eklendiğini düşünün. Belki de 87 değil de 86 85 ile kapatacaktı. Tamam sistemin acımasızlığı daha yüksek payda ama insanlar da gerçekten acımasız.
-
Bu sayfa da 2018 kpss sonrasindaki muhasebe sayfasi gibi.anlasilan iyi gecmemis sinav .yoksa coktan 20 30 sayfa dolmustu
-
@gossen icao nun oldugu soru mu bu? Türkiye icao nun kurucu üyesi görünüyor
-
@kaimoğlan adamın HAASı dır dedim birne işaretledim ama degilmiş dhfsbdfhsdf
-
@mbguy valla kardesim Yaradan buyuk o biliyor goruyor siz canınızı sıkmayın
-
Nato kurucu uyesi olmayan ispanya
36 uyeli orgut oecd
Mastricht kriteri butce acigi %3
Mali his iptali kdv
Keynesin cokusu stagflasyon
Genisletici maliye daraltici para politikasi stagflasyon
Tbmm sorusu komisyonlu sık
90 gun
Yatirim dislanir
Kamu harcamalri/gsyih
Gsmh >gsyih
400
Kamu harcama carpani 5 -
@teklif-eğrisi Zordu kolaydı bilmemde bazı sorularda neyi ölcmek istediler anlamadm.Serbest atıs yapmıslar.Bu arada Esra hocam saygılar
-
@fernando-reges 2 sene once il goc ve vakiflar genel mud teftise girdim yine bu uni hazirladi aptal aptal sorulari yine vardi.
-
@teklif-eğrisi çift dipli resesyon abd diye salladim
Klasikler savunma harcamalari
Yeni klasikler politika etkinsizligi -
Maşallah kurum yine müşteşar yardımcısı alacak düzeyde sorulara yer vermiş. Çalışılan iş, alınan kişi sayısı ve sorulan sorular yönünden bu sınavın analizini yapmak gerçekten zor. 2014'te bu kuruma atananların çoğu bu soruları görmüş olsa sınavın yarısında salonu terk ederdi!
-
@teklif-eğrisi hocam gmp ve dmp uygulayancı sadece enflasyon ortaya cıkmaz mı? cunku artıs ve azalıs oranları aynı olmadıgın hasıla artadabilir azaladabilir?
-
@wroclaw gmp dpp stagflasyonun cozum yollarindan biridir diye hatirliyorum.