2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@atam2811 hocam turkuaz kart değil miydi o
-
@aroma hocam mavi kart yaz bak nete
-
@aroma Diyeceğim o ki doğru daha doğru şıkkı yanlışa çevirmeyi bile beceremeyen ya da umursamadan hazırlamış kişilerin yaptığı bi sınavı bu kadar önemsememiz ya da burda ilan gelecek diye dört gözle bekleyen ve yaptığı işi de en iyi şekilde yapabilecek potansiyelde olan arkadaşlarımız varken böyle vasıfsız iki kelimeyi bir araya getiremeyen kişilerle karşılaşmak insanı gerçekten üzüyo. O yüzden yaptığınız hatalara üzülmeyin hocam sınavın kalitesizliğine üzülün.
-
@ceteris sınavda en az 2 tane yanlış soru var
-
@ceteris hakliszn hocam düşünün geçen yıl il göçe başvurmadim bu yıl istemesem de mecburen başvurdum açıkçası herşeyi ile üzülen biziz
-
Ya arkadaşlar şu soruları toparlayan yok mu? Baksak
-
@newworldorder hangi soru bu hocam
-
Guy ve dguy sonrası burdaki soru tartışmalarının, yorumlamaların yüzde biri bile yok şu an başlıkta. Gerçi sınavda da kimsede heyecan yoktu. Bitse de gitsek modundaydı herkes. Öyle heyecansız, tatsız, tuzsuz bir sınavdı
-
Hangisi çalışma izni almaz diyordu sorunun biri. Ben mavi kart yaptım çünkü mavi kart türk vatandaşıyla aynı haklara sahip sadece seçme seçilme askerlik ithal ve kamuya girme hakkı yok. Kamuda sözleşmeli çalışabilir mesela. Hangisini kurarken izin alır diyordu. Şirket yaptım
-
@beveridge-eğrisi bddk ank ya gitmek ve hasta olunca mahvetti beni bi an önce bitsin diyenlerden oldum onca çalışmama hasta hasta gitmeme inş değer
-
@aroma kamulu bölüm yüzünden 70 lere düşer inş kazanırsınız hocam. Benim kafa dguya odaklı sadece diğer şeylere çok odaklanamıyorum:)
-
@aroma @regresyon arkadaslar o karsılıklık olacaktı 2003 de anayasa mah iptal edince gerek kalmadı karsılılıka
-
Sosyal haklardan değildir? Kamu hizmetlerine girme
Konut dokunulmazlığı sınırlama sebeplerinden değildir? Maddi ve manevi diye başlayan şık
Yabancıların hak sınırlaması? Milletlerarası hukuka uygun, kanunla -
@wroclaw aynen hocam birkaç gün önce bir yerde okumuştum karşılıklılık kalktı taşınmaz mal edinmede
-
@sonmaliyeci, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
Hangisi çalışma izni almaz diyordu sorunun biri. Ben mavi kart yaptım çünkü mavi kart türk vatandaşıyla aynı haklara sahip sadece seçme seçilme askerlik ithal ve kamuya girme hakkı yok. Kamuda sözleşmeli çalışabilir mesela. Hangisini kurarken izin alır diyordu. Şirket yaptım
aynı dedigin gerekceler uzun donemli ikamet izni icinde gecerli:=)
-
@gossen bende sınava girerken konusan kızlardan duydum sagolsunlar onlar kesin kazanır:)))
-
@beveridge-eğrisi dguy guy unuttum bilee
-
Hangisi nobel ödülü almamıştır sorusunu ne yaptınız stigliz buchanan tanzi arow bir de bir şık daha vardı ben yani yaptım
-
@ozdnz tanzi?
-
@mahlaki hocam piyasa basarısızlıklarını ele alan soru