2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@gençişsiz evet ama burjuvazi sinifi icinde aristogratlardan da bulunuyordu. Ben öyle düşünmedim ama aralarında daha az mantigima yakin olan burjuvazi sık oldu
-
acaba sonuçlar ne zaman belli olur son yllara bakılırsa?
-
@gresham-t burjuvazi ekonomik yönden zayıfladıgı için halkı kışkırtıyor ve isyan etmeleri için baskı yapıyor diye düşündüm.Ama kiliseye olan güvensizlik ile reform ile bağlantı kurup yanıltmaya çalışmışlar diye onu işaretledim..Tabi bunları 1 dk içinde düşündüm orası ayrı
-
Dünya ticaret örgütü sorusu vardı. Kimse bahsetmemiş o sorudan? Görevlerini falan soruyordu sanırım..
-
@gresham-t ben fazla düşünmedim soru üzerine açıkçası dostum diğer şıklara bakınca ve bir yerlerden akılda kalmış burjuvazinin zaferi ifadesi o yüzden direk işaretledim inşallah doğrudur
-
@leaker hangisi görevlerinden değilim diyordu herhalde , ihracatı artırıp ithalatı azaltmak.Yanlış hatırlamıyorsam bu soru
-
@leaker örgütlerle alakalı iki soru vardı. Birinde cevabı "amacı ülkelerin yasma seviyesini yukseltmek" diğerinde de "ülkelerinin ithalat ve ihracat dengesini saglamak" gibi Siklari isaretledim. YANLISI soran sık soruluyordu bu arada
-
@gresham-t evet benim bahsettiğim soruda ülkelerin yaşam seviyesini yükseltmek gibi bir şık vardı ben de onu işaretledim ama doğru mu bilmiyorum.
-
@leaker heralde wto'lu soru buydu bahsettiğiniz. Ülkelerin yasam seviyesini yukseltmeyi amaçlamaz ki mantik olarak ticari iliskileri kuvvetlendirmek ve engelleri yikmak temel amac dolaylı olarak da yasam seviyesi yukselir
-
@gresham-t listede falan göremedim kimsede bahsetmemiş sanırım unutulan sorulardan kendisi
-
sınav acaba kaç doğru ile kapatır tahmini?
-
@leaker ekleyip guncelleyebilirisniz hocam
-
@muzgor 70 le bile kapatsa sasirmam. Tahminim 72 ya da 73 doğru ile
-
@gresham-t bence soruları karıştırıyoruz.Bu soru zaten wto nun amaçlarından degildir olan soru değil mi ? Şıklarda hem ihracat ithalat dengesi olan sık vardı hem de ülkelerin yaşam standartlarını artirmak şıkkı vardı ?
-
@akademili bana nedense bu iki yanlıs sikki soran soru farkli gibi geliyor hala ama tabi yanılıyor da olabilirim.
-
bir de düşünür sorusu vardı iki tane birini schumpeter yaptım rekabet ile gili bahsden soru diğerini hatırlklayan var mı
-
@akademili uluslarası entegrasyon sorusunda ihracatın artıp ithalatın azalması gibi bir şık vardı. İkisi farklı sorular diye hatırlıyorum. Beynim bana oyun oynuyor da olabilir.
-
@leaker bilemedim bi adhajdja
-
@gresham-t açıklama ne zaman olabilir?
-
Birde demokrasi özgür seçimlerle olur gibisinden bi soru vardı a)Burke C) Marx E) J.locke vardı ona ne dediniz diğer şıklardakiler pek tanıdık değildi.