2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@muzgor hocam benden e-devlet çıktısının yanında diploma fotokopisi getirmemi istediler. Mantığı nedir bilmiyorum. Ama sen e devletten mezuniyet belgesi alıp yanında da geçici mezuniyetin fotokopisini götürmeyi kastettiysen sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Israrla arayıp bilgi aldığım numara 03124220832
-
@gençişsiz rica ederim
-
Ben de aradım arkadaşlar e devlet kabul ederiz dediler yanında diploma fotokopisi de olmak şartıyla güvenlik soruşturması formuna gerek yok dediler.Bilginize
-
@aybala sağ olun hocam
-
@duygu55 ben de aradım bana e devlet mezun belgesini gönderin dediler benim diplomam da yok henüz
-
@barbaros hocam özgeçmişi nasıl yaptığınızı anlayamadım el yazısı ile mi yaptınız boş bir a4 sayfasına?
-
@muzgor ben bilgisayardan yazıp götürdüm. Ancak el yazısı ile yazıp götürmenin kurumu önemsediğin anlamına geldiğinide okumuştum aklında bulunsun.
-
@barbaros herhangi bir özgeçmiş örneğini doldurup pc de doldurup göndersen bi sakıncası olmaz o zaman
-
@muzgor sakıncası olacağını düşünmüyorum
-
Diplomanın Aslı ve fotokobisi birlikte mi yoksa fotokobisi yeterli mi
-
@regresyon diplomanın onaylı hali diyo büyük ihtimal noterden onaylı halini istiyor
-
@alihazars diplomam Yok hocam daha basılmamış geçici mezuniyetin aslı gibidir imzalısı olmaz mı acaba
-
@tuçiiii diploman çıkana kadar hatta çıksa bile sen gidip alana kadar geçici mezuniyet belgen diploman yerine geçer. Her türlü o belge olur yani.
-
@aybala tamam hocam teşekkürler
-
@alihazars teşekkürler
-
Bende de geçici mezuniyet belgesi var, üni den onaylı mühürlü, onu kullancam
-
Özgeçmişi cv şekilde mi yapmamız gerekiyor fotoğraflı falan kategorilere ayrılmış şekilde? Hiç hazırlamadım bilmiyorum.
-
Özgeçmiş hakkında detaylı bilgi alabilir mıyiz tecrübeli arkadaşlardan rica etsem
-
Arkadaşlar soranınız oldu mu mülakatlar ne zaman başlar acaba?
-
Herkesin soru sorduğu ama kimsenin cevap alamadığı bir başlık