2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@ds1966 yedeklerde en başlardayım bugün evime tebligat yapıldı size sıra gelirse atamanız yapılacak vs. şeklinde diğer arkadaşlara yapıldı mı acaba. Ayrıca bu iş olursa kaymakamlık haricinde hiç bir kurum sınavına girmeyeceğim. Artık kendimizden başka emek veren arkadaşlarımızı da düşünmenin vakti çoktan geldi.
-
@mtaak en başlardan kasıt ilk 3 mü?
-
@kamuporseleni evet hocam.
-
@mtaak Allah razı olsun hocam. Size zaten sıra gelmeme gibi bir durum olamaz Allah’ın izniyle Allah yolunuzu açık etsin..
-
@mtaak inşallah asillerle birlikte başlarsınız hocam
-
@ds1966 Allah alın teri dökmüş tüm arkadaşlarımızın yardımcısı olsun inşallah.
-
@mtaak Aminn
-
@kamuporseleni Kısa zamanda darısı başınıza kardeşim
-
Bende guy mülakatına girdim ama ilgöçü tercih ettim. Zor bi süreç. Allah yardımcınız olsun.
-
@mtaak Hocam öncelikle hayırlı olsun. İnşallah bir an önce asillerle görevinize başlarsınız. Ayrıca tebligat kolluk birimlerince mi, posta ile mi yoksa istihbarat birimlerince mi yapıldı?
-
@ius bütün yedeklere göndermişler tebligatı herhalde
PTT tarafından bana da geldi. Bir arkadaşın yedeği sonlarda onada geldi. Size de gelmediyse bugün yarın gelir. -
Ben de yedekteyim bana da dün tebligat geldi bütün yedeklere tebligat yapılıyor usulen
-
@guymağduru Hocam gelir bu aralar o zaman. Teşekkür ederim
-
Arkadaşlar yedek olup ta henüz tebligat gelmeyen var mi ben gibi ?
-
Yedekler nerdesiniz bugun bizim bayram günümüz dguy ve guydan baya bi giden oldu
-
@machu-pichu bakabildiniz mi hocam kaç kişi mükerrer acaba
-
@lawrence dguyda ilk 10 yedeğe kadar 7 kişi yanlis saymadiysam yani şöyle söyleyeyim onceki eksilenlerle beraber ilk 10 yerleşir bu sonuclara gore
-
@machu-pichu guya bakmadim bile
-
benim dguy guy olmadı ilgöç de 20. yedek bakalım. sizin kaç hocam
-
9 hocam benim ki digerlerini saymadim ama ben 20ye kadar gelebileceğini tahmin ediyorum