2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Hatay düşünen var mı arkadaşlar
-
Şırnak var mı acaba ?
-
İl göç listesinde olan 2kişi İç Işleri Stajer Kontrolörlüğü kazanmış bu arkadaşlar il göç seçmez sanırım
-
@elinor-ostrom inşallah:)
-
Arkadaşlar merhaba. Asiller listesi yayınlandıktan sonra yedek listede olan herhangi biriniz için muhitinize soruşturmaya gelen oldu mu?
-
@elinor-ostrom bu kisiler ilk 30 kisiden mi yoksa son 15 den mi?
-
@pugxy yanlış hatırlamıyorsam biri ilk 30 diğeri son 15 ama bunu neden sordunuz ki?
-
@ius başarı listesi yayınlanmadan önce geldiler gvs için bende yedeklerdeyim kardeşim.
-
@bir-garip-yolcu Hocam bana asiller listesi yayınlandıktan sonra geldiler (bugün). Acaba il göç mü yoksa guy mu diye meraklandım. Bu yüzden sordum.
-
@bir-garip-yolcu siz kazandınız mı?
-
@elinor-ostrom il tercihi nihai basari siralamasina gore yapildigi icin merak ettim
-
@ius Hocam bende il göç yedeklerdeyim banada gelen olmadı ama guy sayfasında gvs muhabbeti dönüyodu onun için olabilir.
-
@elinor-ostrom yedeklerdeyim ben sonlarda ümidim yok açıkçası.
-
@pugxy anladım hiç aklıma gelmemişti
-
3kişi mi var şimdi başka kurumu kazanan?
-
@kamuporseleni Hocam guy mülakat sonuçlarını da bekliyorum. O sayfada da sordum. Kesin guy değil dediler. Guy da önce liste sonra gvs dediler. Buraya da sorup yedek listedekilerin cevabına göre kendimce bir çıkarımda bulunacaktır.
-
@ius guy için değildir hocam.Çünkü gib in böyle bir uygulaması olmadı bu zamana kadar ben guy için olabileceğini sanmıyorum açıkçası.
-
@bir-garip-yolcu peki hocam. Teşekkür ederim. Artık beklemekten başka yapılacak birşey yok. Allah utandırmasın. Amin.
-
@ius Rica ederim hocam.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
Arkadaşlar bende ilgöç yedeklerdeyim bir mülakata girdiğim gün geldiler birde liste yayınlanmadan tam bir hafta önce geldiler. İl göç için geldiğini söylemişlerdi ikisinde de liste yayınlandıktan sonra geleceklerini pek sanmiyorum.
Bende bi soru sorayim yedeklerin yapmasi gereken herhangi bi işlem yok dimi sıra gelene kadar beklemede mi kalicaz ?