2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@xxxkara eğitim süreci il tercihi nasıl oluyor hocam biliyor musunuz
-
@xxxkara 20 kişilik alımda mı 19a geldi
-
@ceteris evet geçen yılki alımda geldi
-
@xxxkara ne zaman çağırdılar 19. Kişiyi bilginiz var mı
-
@gazi123 hocam 5. Promosyon 20 kişi için 11 il açıldı tercih yapıldı. 4 promosyon daki herkes istanbul a alındı. Bu alımda muhtemelen yarısı istanbul olur diğerleri de yeni açılan geri gönderme merkezleri ve il yoğunluğuna göre belirlenir. İstanbula alinanlar yeni havaalanına alınacak galiba.Son söylediklerim tamamen konusulanlar kesin değil tabi.Eğitimde ise başladıktan sonra oluyor. Yaklaşık 1 yıl sonra yaparlar.İşi çalıştığınız yerde ogreneceksiniz.
-
@ceteris yeni sınav acilana kadar cagirirlar hocam.
-
@yatko net bir süre yok diye biliyorum.Kurumun eleman ihtiyacı olduğu için yeni sinav açılana kadar cagirirlar diye düşünüyorum.
-
@xxxkara hocam ilk 10 yedeğin şansını nasil görüyorsunuz umutlu olmakla sonra hayal kırıklığına ugramam umarim
-
@xxxkara Ankara'nin açılma ihtimali nedir hocam, birde meslekte iyileşme var mıdır son zamanlarda?
-
@xxxkara anladım hocam uzun bir bekleyiş olacak gene hayırlısı artık
-
@xxxkara teşekkur ederim hocam
-
@gazi123 rica ederim.
-
@gresham-t ankara açılmaz diye düşünüyorum.eş durumundan falan giden çok oldu.şuan bir iyileşme yok.özlük olarak diğer taşra uzmanlıklarından farkı yok.
-
yedekler için süreç nasıl işliyor. belge teslimi vs. bi şey yapılıyor mu
-
@xxxkara il tercihinde kaçıncı kazandığımızın bir önemi var mı ?
-
@machu-pichu bu sene geçen seneye nazaran daha kıt bir sene oldu.Ancak bddk,guy ve dguyun açıklanması ile yarıya kadar sıra gelir diye düşünüyorum.kazananlardan 2-3 kişi tedaş müfettişliği mülakatına girecek. karamsar olmamak lazım
-
@xxxkara geçen sene de pek alım olmadı 20 kişilik alımda19 a kadar geldi sıra bu sene 40. yedeğe kadar gelmez mi ki hocam?guy dguy bddk var dediğiniz gibi
-
TEDAŞ da 3 kişi. Var
-
@guymağduru, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
TEDAŞ da 3 kişi. Var
23 kişi dguy
İstanbul+Ankara guy 10 kişi
Üçlü beşli alımlar oldu inşallah bütün yedeklere sıra gelir -
@guymağduru siz yedekte kaçlardasınız