2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@ceteris 31 hocam. Ama guy dguy bekliyorum.
Onlardan biri olur da yedek durumu için yipranmayiz umarım. -
@xxxkara eyvallah kardeşim. İnşallaah diyelim
-
Benim gibi tek beklediği yer burası olanları umutlandırdılar. Kurum atadığı kişiyi kaybetmemek icin çöpsüz üzüm alır diye umutlandık ama yedekliği bile layık görmediler. Görüyorum ki kurum hiç öyle düşünmemiş. Guy ve dguy bekleyen birçok arkadaş listede. Yedeklerin şansı çok fazla. Allah bize de güzel bir kapı açsın. Artık hangi bahara bilemem.
-
@felix-felicis inşallah hocam bende 5 yıldır bu surecteyim 5 mulakattir evleniyorum.
İlk defa bir yedek oldu oda sıra gelir mi bilinmez -
@karaahmet641 gelme ihtimali yüksek hocam ancak kesin konuşup insanları umutlandirmak doğru olmaz.Ben takip ettiğim kadarıyla yorumluyorum.
-
@atam2811 var hocam.İl listesi açıklanınca herkes 10 tercih yapacak.Nereler açılır bilmiyorum.Sırana göre bir yere yerleşirsin.
-
@xxxkara ne kadar sürede gelir peki. Geçen sene 19. Yedeğe ne kadar sürede sıra geldi
-
@ceteris süreyi net bilmiyorum hocam.Asillerden tercih yapmayanlar olursa önce onun için yedeklerden çağırırlar.Sonrası feragata bağlı.
-
@xxxkara belgeler ne zaman istenir? bu konuda bilginiz var mı ?
-
@atam2811 bilmiyorum hocam.çok uzatmazlar diye düşünüyorum.tahminim en gec bayramdan sonraki ilk hafta.
-
@atam2811 geçen sene 1 hafta sonra istemişler.4 günlük süre vermişler evrak gönderimi için..
-
Kazananlardan BDDK bekleyen var mi acaba ? Bugun aciklanacakmis bddk
-
Kazanan arkadaşları bir kez daha tebrik edeceğim. Öncelikle ben kazanamadım ve hak ettiğimi de düşünmüyorum. Benden daha cevher arkadaşların olduğunu düşünüyorum burada sorun yok. Sadece mülakatta belli standartların olmaması beni üzdü. O kadar mevzuat çalıştım buna dair gelen en yakın soru patriğin ülkede hangi statüde kalması oldu. Valla çalışırken aklımın ucundan geçmedi aklından geçiren varsa helal olsun. Birkaç gk-gy ve cpu, işlemci sorularını da yanıtladım vs. Zaten heyecanlıyız sağ olsunlar fazla da zorlamadılar ama en azından çalıştığımız yerlere ağırlık verilse herkes için daha iyi olabilir.
Temennim hak eden, alın teri döken arkadaşların kazanmış olması. Tekrardan tebrik ederim hepinize başarılar. -
İller açıklanmış hayırlı olsun.
-
Benim gibi Malatya tercih edecek olan var mı?
-
Asil listede olupta tercih yapmayacak olan varmı acaba
-
Arkadaşlarım iller açıklanmış siz nereleri yazmayı dusunuyorsunuz
-
Arkadaşlar kazananlar tercihlerini birbirleriyle konuşup yapsalar iyi olmaz mı acaba zaten hepi topu 45 kişi
-
@prebish evet arkadaşlarım konuşalım birbirimize yardımcı olalim
-
whats app grubu kurup konuşsak ?