2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@elinor-ostrom bende 3 diye biliyorum 1 kdk 2 içişleri stajyer kontrolör başka var mi bilemem
-
@elinor-ostrom asillerden 3 kişi var kardeşim
-
@machu-pichu Teşekkür ederim
Peki 3 kişi tercih yapmayınca nasıl oluyor biliyor musunuz? -
@elinor-ostrom ben şöyle biliyorum ayin 24 son gün evrak teslimi için o gune kadar tercih yapmayan veya feragat edenler vs arasinda kac kisi varsa o kadar yedeğe haber verilecek buraya kadar yedeklere hızla sira gelir bundan sonra surec uzar yedekler icin. Bu 3 kişiden biri suan kurumuna başlamıştır zaten dun açıklanan içişleri mulakatini kazananlar evrak vermez ise ilk 3 yedek hemen hemen asılmış gibi hızlıca başlar islemlerine. Bu tahminim benim
-
Bende ilk 10dayim umarim bana da gelir sira acaba yapmamız gereken bisey var mi tercih falan yapmiyor dimi yedekler
-
@machu-pichu Anladım mantıklı böyle olması
-
@machu-pichu Hocam sorunuzla ilgili "düşüncem" sanırım 24 mayıs asillerin son gününü bekleyeceğiz. 45 asil tamamlanmamışsa sırayla yedekleri çağırırlar. Bu arada yedeklerin de umutsuzluğa kapılmaması lazım. Sonuç bekleyen guy ve dguy lar var. Bunlar da açıklanırsa yedekler için de süreç netleşir ve ziyadesiyle işleri olur diye düşünüyorum. Çünkü ilgöç'ün hem asillerinde hem de yedeklerinde dguy ve dguy bekleyen epey kişi var. Allah vatanına milletine layıkıyla hizmet edecek tek bir kişiyi bile açıkta bırakmasın.
-
@ius amin amin amin
-
@ius biz bekliyoruz dimi il tercihi vs biz yapmiyoruz
-
@machu-pichu Hocam bizi çağırdıkları anda biz de diğer evraklar ile birlikte il tercih formunu teslim edeceğiz. Ancak fikir sahibi olmadığım şey; asiller şehirlere ne zaman dağıtılacak?
Başarı sırası ve tercih sırası kurumca dikkate alınıyor. Eğer ki dağıtım yedeklere haber verilmeden önce asiller için yapılırsa bize boşta kalan yerleri seçmek kalır.
Fark etmez. Çalışalım da neresi olursa olsun. -
@ius kesinlikle hocam bende şehir meraklısı değilim şu durumda nasip olursa heryerde layıkıyla yapmaya calisirim inşallah. Bi arkadaş kafami karıştırdı duyurularda yedeklerle ilgili bisey yoktu. Bi arkadaş yedekler de il tercihinde bulunuyor vs demisti açıklanmadan önce. Dikkatsizlikten biseyler kaçırmak istemedigimden sordum
-
@machu-pichu Hocam kurum duyurularında doğrudan Asillere hitap ettiği için biz şu anda sadece dua ederek bekleyeceğiz.
-
@ius aynen hayirlisi bakalim artik. Diger sorunuzla ilgili pek bi bilgim yok asillerin il tercihi konusu yanıltmak istemem sizi
-
@machu-pichu peki hocam çok teşekkür ederim. Hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah.
-
@ius rica ederim inşallah
-
@ius sizin kaçıncı yedek hocam
-
@guymağduru hocam ben ilk 20 deyim. Yalnız şöyle bir durum var; Öncelikle yedek listedeki son sıranın dahi şansı olduğunu düşünüyorum. Sonuç bekleyen guy ve dguy adayları var. Bunlar hem yedek listede hem de asillerde yer alıyor. Ayrıca bilmediğimiz büyükşehir harici taşra guylar var. Bunlar kazanırsa ilgöç'te asillerden de yedeklerden de eksilme olacak. Yine azımsanmayacak 5-10 kişi TEDAŞ BDDK içb stajyer kontrolör kdk var. Bence ilgöç yedeklerin (tümünün) şansı yüksek. Yeter ki 24 mayıstan önce guy ve dguy açıklansın
-
@ius Son cümleye çokca aminnn hocam
-
@kamuporseleni Sabırsızlıkla bekliyoruz hocam.
-
İnşallah buradaki Arkadaşlarda işsizkenki yaşadığı stresi unutmaz ve Yeni açılan ilanlara başvurmaz. Guy-Dguy’da mülakat bekleyenler Açıklanan mülakatların Feragat etmelerini bekliyor.İlgöçtekiler Guy-Dguydakilerin gitmesini bekliyor. SGK Bekleyenler bu kısır süreçte A grubu mesleği olanların başvurmamasını bekliyor Herkes birilerine bel bağlamış durumda. İnşallah Bu Arkadaşlar Düşünceli Arkadaşlardır. Herkesin gönlüne göre olsun Hayırlı Sahurlar