2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@sneijder5 Dostum yeni alımla alakalı şöyle bir durum söz konusuydu. Bakanlık kanadından alım planlandığını duymuştum. Bunu duyduğum gün Müdürlüğün alım istemediğini öğrendim. Yani biraz arada kalmış bir durum var. Yeniden bilgi alırsam paylaşırım dostum.
-
@paretowilfredo sağolun hocam teşekkürler
-
@paretowilfredo hocam yedeklerin durumu hakkında ne düşünüyorsunuz. Geçen seneki 20 kişilik alımda yedekte kaça gelmişti bilginiz var mı
-
Mülakatı geçemeyen arkadaşlara bundan sonraki mülakatlarda başarılar dilerim, geçen arkadaşları da tebrik ederim. Bundan sonraki aşama nasıl olacak, il tercihleri ve ise başlama zamanları tahminen ne zaman olur?
-
@aroma hocam siz girmiş miydiniz mülakata.
-
@paretowilfredo suan suara sgk gelmis olsa kacla kapatir ki ustad tahminini soylermisin
-
@yamanoglan Söylemem dostum. Daha evvel de söyledim, iki puan türü ve iki yıl var iken yorum yapmayı sağlıklı bulmuyorum. İlan gelirse, -ki neden olmasın - dostlarla o başlıkta tartışırsınız bu konuyu uzun uzun yakında.
-
@paretowilfredo yakinda dedigine gore ilan yakindir ozaman
-
@paretowilfredo iki yıl ve iki puan türü diyorsanız hocam yıne bıraz yuksek kapatır gıbı anladım ben. 81 le umutlanalım mı bilemedim kı pek umudum yokta.
-
Dostlar benim oldu çok şükür.. Daha önce elendigimiz yerler oldu bu sebepten nihai listede adı olmayan (kazanamayan değil çünkü şu kıvama gelmiş her arkadaş kazanmıştır yalnızca somuta ermesi için biraz daha sabır gerekiyor) arkadaşların duygularını anlıyor ve onlarla bunu paylaşıyorum. Belki daha iyisi olacağı inancımızı yitirmeden çalışmaya devam edersek sonu inşallah güzel olacak.
Devletimize hizmet etmek şereftir. Pareto üstadın söylediklerine katılıyorum, çok çalışacağız. Ancak ek olarak bu kurumun ve mesleğin önümüzdeki süreçte çok daha iyi bir noktaya geleceğini düşünüyorum.
Kpss süreci hiç bitmez derlerdi. Haklilarmis Çalışmaya devam..
-
@paretowilfredo Hocam sizce kaçıncı yedeğe kadar sıra gelir ?
-
@tükendikagrubu girmiştim hocam tabiki yine elendim .
-
@aristotales başka kurum bekliyor musunuz hocam
-
@guymağduru Birçok sınavı 0,6 - 0,8- 1,2 gibi puanlarla kaçırmıştım dostum tek kurşunum vardı.
-
@arrow @paretowilfredo evet hocam geçen yıllarda kaçıncı yedeğe kadar gelmişti. Şimdi kaça kadar gelir sizce
-
@yatko geçen yıl 19. Yedeğe kadar gelmiş diye biliyorum. Yanlış biliyosam affola
-
@yatko, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
@arrow @paretowilfredo evet hocam geçen yıllarda kaçıncı yedeğe kadar gelmişti. Şimdi kaça kadar gelir sizce
-
@arrow bakalım bu yıl nasıl olacak hayırlısı diyelim herkes için
-
@arrow doğru hocam 19 a kadar sıra geldi.Muhtemelen temmuz ağustos gibi iş başı yapar kazananlar.
-
@xxxkara peki hocam dünde sormuştum yedeklerin cagirilmasinda belirli bir süre varmı. Şu kadar süre içerisinde çağırılır sonrasında cagirlimaz diye