2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@guymağduru halihazırda gelir uzman yardımcısı olarak görev yapıp il göçü de mi kazanmışlar
-
@mami1616 İstanbul guy mülakatına girmişler sadece.
-
nerede yanlış yapıyorum anlamam çok zor. mülakatlarla sınavlarla geçen 3 yıl. gene hüsran.
-
@kaimoğlan kaçıncı mülakattı hocam senin bayyadır forumdasın
-
Yedeklerin işlemleri ne zaman belli olur bilgisi olan var mı
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Göç idaresini ayrı tebrik ederim 6 ay olmadan bütün süreci tamamladı keşke her kurum özellikle son zamanlarda bu kadar hızlı olsa.
-
- Yedek bunada olmadı gözüyle bakabiliriz. Hadi hayırlısı
-
@köyün-ağası ikinciydi hocam. 3 senedir bu yolda uğraşıyorum cogu arkadaşım gibi. Yine cogu arkadaşım gibi Kpss de ilk 500 e kadar girdim. Gel gelelim mukakat sayısının kpss puanının kurum puanının ehemmiyetinin de olmadığni da adım gibi biliyorum. Allah bize de bir kapı açar inşallah. Kazansam da bu forumda olmaya devam edeceğim Allah in izniyle
-
@walras12 O zaman normal haklarında hayırlısı olsun.
-
@gören aynen ben ilk 45teydim ve hiçbiyer beklemiyodum sadece burası vardı elimde o kadar üzgünüm ki 3 senedir bu işteyim ne zaman olacak merak ediyorum umarım kazananlar hemen kurumu bırakıp gitmezler
-
İlk 20 yedeğe kadar sıra gelir guy ve dguy açıklandığı an
-
@tezantitezsentez ben ilk 45 de değildim mülakatım da iyi geçmedi bir beklentim yoktu ama senin gibilere üzülüyorum. Bugun size yarin bize neticede
-
@firito yedeklerin akıbeti ne zamana belli olur hocam
-
@mtaak hocam ilk etapta evrak teslimi sonunda belli olur ancak kazanan arkadaşlar direk dilekçe ile feragat verirse daha hızlı sonuçlanir
-
45 asıl içinde dguyu bekleyen 7 kişi var. Üşenmeden saydım:))
-
@guymağduru inşallah guy ve diğer yerlere giden olurda sıra bize de gelir hayırlısıysa
-
@yatko yedek kaç kardeşim senin
-
@guymağduru, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
45 asıl içinde dguyu bekleyen 7 kişi var. Üşenmeden saydım:))
45 yedek listesi için ise 16 dguy ortak isim var.
Biride guylari sayarsa iyi olur:) -
@guymağduru 28 hocam. İnşallah herkes için en hayırlı yerler olurda kimse açıkta kalmaz
-
@yatko bütün iller için mı hocam