2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@aristotales Dünden sonra benim için şahsi tahmin dönemi kapandı dostum bir süre için. Dünden yarını belirsiz bir dönemdeyiz. Bu alım özelinde soruşturma bitince açıklanması normal olanıdır. Ama kurumlar normal midir? Bilmiyorum.
-
@paretowilfredo Doğru söze ne hacet.
-
Arkadaslar içimizde RTÜK kazanan var mı açıklanmış
-
Bayramdan sonraya kalma ihtimali var midir acaba?
-
@gresham-t Aman dostum bunu dusunmeyelim bile
En son alım ilan gelme gününden sonuç gününe 6 ay sürmüş. Bu doğrultuda bizim ilan Kasımda geldiğine göre buna dayanarak en fazla Gençlik ve Spor Bayramı sonrasına kalacağını düşünüyorum.
Hatta Ankarada olan bir dostumuz varsa İnsan Kaynaklarına gidip sorsa pek bir makbule geçecektir.
-
Açıklandı hayırlı olsun
-
Hadi gözünüz aydın arkadaslar
-
Kaçıncı yedeğe kadar sıra gelir ki?
-
Çok Önemli...!!!!
Diğer kurumları düşünmüyorsak dilekçe ile feragat edelim. -
Benim olmadi yedekte dahi yokum. Kazanan arkadaşlarimi tebrik ederim. Nasip deyip yola devam edecegiz. İnşallah gelir uzman yardımcılığında başarılı olurum. Insallah mumkun olan optimal sayıda aday başarılı olur ve yerleşir. Allah herkesin gönlüne göre versin..
-
Referans yoksa boş yere gidilmeyecekmiş anlaşıldı Seneye olur da sınava girecek arkadaşlar okursa burayı küpe olsun
-
Sınav 2. , son sıradan asil olarak listede.
-
Benim de olmadı sağlık olsun sınav puanımda iyiydi mülakat da iyi geçmişti oysa kazananlara hayırlı olsun
-
silinmiştir
-
Önceki yıllarda kaçıncı yedeklere kadar geldi acaba. Şimdi kaçıncı yedeğe sıra gelir inşallah
-
@aslan-reyiz sen misin üstad listede olan ?
-
12-13 soru sorup hepsinden cevap aldıkları halde almamaları..Şaşırmadım.Hayırlısı olsun,kazananlara tebrikler..
-
Benim de olmamiş. Kazanan arkadaşlara hayırli olsun. Geriye kalanlarin gönlune göre olsun her şey.
-
İstanbul guyda 6 kişi varmış 45 asıl içinde
-
@yatko geçen sene 19.Yedeğe kadar sıra gelmiş diye duydum ?