2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@guymağduru, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
@yatko bütün iller için mı hocam
Mükerrer isimlerde olabilir hem guy hem dguy ona dikkat ettiniz mi
-
@guymağduru yanlış oldu kardeşim hakkını helal et guy sayısı değil o yanlış duruma cevap vermişim. Benim yedek sıram o
-
İlgöç ten guya geçiş sıkıntı oluyor mu acaba
-
@guymağduru aynı gostergeye tabi olduğu için muvafakat vermiyolar diye biliyorum. Biraz zor olabilir. guy da bir an önce açıklansa da herkes tercihini ona göre yapsa kimsenin hakkı yenmesin
-
GUY Ankara 3, İstanbul 7, İzmir 0 ,Adana 0 kişi il göç listesinde .
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
GUY Ankara 3, İstanbul 7, İzmir 0 ,Adana 0 kişi il göç listesinde .
ASİL olarak
-
Kgk uzman yardımcılığının yazılısını geçen biri var asil listede onun da ilerleyen zamanlarda sözlüyü kazanırsa bu kurumda durmayacağını düşünüyorum.
-
@guymağduru il göçte asil listede misiniz? Ayrıca guy olursa guyu mu tercih edeceksiniz
-
@kamuporseleni yedekteyim hocam
-
Asil listede içişleri stajyer kont. veya AB uzm. yrd. bekleyen var mı?
-
@aslan-reyiz listede misin hocam sende asil olarak. Umarım hakkında hayırlısı olmuştur
-
Bir de arkadaşlar yedeklerin çağırılma süreci ne kadar acaba. Bir sonraki ilana kadar mı yoksa 6 ay 1 yıl gibi bir süre varmı
-
Hakkıyla ve alnının teriyle hak ederek kazanan arkadaşları tebrik ederim
-
Olmadı ... Hayırlısı böyleymiş guy olur inşallah dua eder dua beklerim ....
-
Goc kazanmis hala guy sgkya gecislerde sikinti cikarmi diyenler var
Maden gitmeyecektiniz neden basvurdunuz ki cok zor durumda olupta son sansi ilup ihtiyaci olan bi ton kisi vardi... ilgocu kazanan arkadaslar yeni gelecek ilanlara basvurmayin issizlik almis basini gidiyorken -
Kazanan dostlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Kazanamayan dostlarımıza da mücadelesinde kolaylıklar sabırlar diliyorum.
Kazanan arkadaşlardan bir ricam olacak. Meslek evet biraz zor ve tempolu. İline göre bazen mesai kavramından çıkılıyor bazen ciddi yoğun günler geçiriliyor. Ama unutmayın ki bugünlerinizden daha iyi olacaksınız. Her işin kendi stresi sıkıntısı var. Tamahkâr olmayın ama kanaatkâr olun bir anlamda. Daha iyi yerlere geçebilmeniz için önünüzde işe başlayana kadar bir seviyeye gelebileceğiniz bir KPSS var. Alın puanınızı iki sene cebinizde dursun. Geçmek için mücadele edin. Ama mesleğinizde her gün şikayet ederken, herkese bu negatif enerjiyi verirken bugünlerinizi bi hatırlayın.
Allah hepinizin yâr ve yardımcısı olsun dostlar. -
@paretowilfredo valla ben olmus olsayfim su devirde katiksiz calisirdim sikayet etmezdim sikaywt edilecek zamanda degiliz sikayet edecek varsa da biraksin feragat etsin
Ayrica dedigim gb acilacak guy sgk gb es degerdeki sinavlarada lutfen isi olanlar basvurmasin....
-
@yamanoglan Dostum işsiz dostlarımın tabi ki her zaman yanındayım herhalde bunu izah etmeme gerek yoktur. Ama şu iki gerçek varken ben kimseye kızamam.
Üç tane özlük hakkı eşdeğer meslek arasında, iş kalitesi olarak İl Göç < GUY < SGDY sıralaması varsa ve yasal olarak bunun önünde de bir engel yoksa ben kimseye neden geçtin demem.
Sorun bu üç birbirine denk olması gereken meslek arasında
-gerek kurumsal olarak ciddi sıkıntı farkları,
-gerek iş tatmini açısından ciddi farklar,
-gerekse hem fiziki anlamda hem de hiyerarşi anlamında ortam farklılıkları varken bunun düzeltilmemesine kızmak yerine daha iyisine geçme isteğinde olana kızmak da adilane bir davranış değil.
Keyfiyetten yapanlar varsa elbet kızılır ama bu sebeplerden değişiklik istemek haktır, kullanılmasına bir şey demem. -
Kazananlara hayırlı olsun .Şu Ramazan günün de diyeceğim çok şey var ama değişmeyecek şeyler için ancak kendimi boşuna üzmüş olacağım yeterince de üzgünken..
-
@paretowilfredo hocam yakın zamanda tekrar ilan gelir mi sizce?