2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@elinor-ostrom Ferhat olursa daha kolay olur diye düşünüyorum
-
@guymağduru 6. hocam
-
@aslan-reyiz hocam BTK dan kazanan varmıdır acaba bir bilginiz var mı
-
@guymağduru hiç bilmiyorum hocam .Keşke btk liste yayınlasaydı bakardık.
-
İlgöç yedek listesinde olanlarda feragat ederse. Bizim gibi tek umudu burası olan arkadaşlarin işi daha da kolaylaşır. Süreç daha hızlı işler. Bu konuda duyarlı olunursa iyi olur @Aslan-Reyiz
-
@guymağduru guy dguy olanlar eğer il göçü kazanmışsa yüzde 99 hepsi feragat eder.En azından benim tanıdığım 1 asil 1 yedek arkadaş edecek.
-
@aslan-reyiz feragat nasıl oluyor bilginiz var mı?
-
@Elinor-Ostrom hiç bilmiyorum hocam kurumu bir arayın daha sağlıklı bilgi alırsınız dilekçe fax vs bir şey söylerler.
-
İstanbul guy ve ilgöçü aynı anda kazanan arkadaşlardan ilgöçü tercih edecek var mı
-
Biri buraya bişey yazsın 7. Mülakat ve 5. Yıl bir umut yedek:(
-
Arkadaşlar bir şey soracağım , şimdi diyelim 45 asilden 15 i başka kurumları kazandığı için belge teslim etmeyecek , belge teslimi için son tarih 24 Mayıs ,, sorum şu , o belge teslim etmeyen 15 asil yerine 15 yedek isimden o hafta yani 24 Mayıs’tan sonra belge istenecek mi yoksa asil 30 kişi atandıktan sonra mı yedekler aranmaya başlayacak bir bir
-
@moonlight ilk etapt hemen olur diye düşünüyorum
-
@moonlight hocam guylari sayabildiniz mı acaba
-
@guymağduru yok Hocam ya 3 stajyer kontrolör + BDDK murakıbı , 7 dguy var , GUY lara hiç bakmadım
-
@guymağduru hemen derken Hocam yani haftaya ilk 15 yedeği ararlae mı dersiniz (15 kişi belge teslim etmediği için)
-
@moonlight ben öyle düşünüyorum
-
@moonlight BDDK yoktu sanki 2 stajyer vardı denildi
Ondan Emin misiniz -
@guymağduru emin değilim Hocam bu sayfada birisi yaZdı 1 BDDK 2 kontrolör oradan aklımda kaldı
-
@moonlight hocam KDK vardı herhalde 1 kişi
-
@kamuporseleni aynen 31. Asil KDK kazanmış