2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@plansız gönderdim hocam yarın ulaşır kuruma
-
@karadeniz1 elinize sağlık hocam. Allah gönlüne göre versin
-
Arkadaslar atanan ve atanmayan herkesin desteği lazim #SGKya1000Denetmen ARKADASLAR LÜTFEN BU HESAPLARİ ETİKETLEYELİM
#SGKya1000Denetmen @ZehraZumrutS @sgksosyalmedya @ailevecalisma @msbagli KOPYALAR YAPİSTİR YAPİP ARASİNA İSTEDİĞİNİZİ YAZARSİNİZ ARKADASLAR BU HESAPLARİ MUTLAKA ETİKETLEYELİM -
93 puana yakın bi puanla sınava başvuru yapıp kurumdan 80 alıyorum ne hikmetse güzel geçen mülakattan sonra hassas terazi ile mülakat notum 62.8.
Bu gece ben rahat uyuyamicam yine ama ya siz... -
@aroma Kpss puanınız da, kurum sınavınız da çok iyi. Dguy, guy başlıklarında da gördüm sizi gerçekten üzüldüm. Allah size bugünlerinizi unutturacak bir kapı açacaktır. İnanıyorum. Bu arada mülakat puanınızı nasıl öğrendiniz?
-
@felix-felicis sağolun hocam .Cimer e yazdım geçen hafta bugün cvp geldi.
-
6.yedek arkadaşım aranmış feragat ettiğini söylemiş yarın dilekçesini gönderecek.
-
Beni aradılar cevap veremedim sonrasında arıyorum ama veren yok nasıl ulaşacağım arayıp ulaşan var mı?
-
@aslan-reyiz hocam asilleri için yarın belge teslimi son gün yedekler neye göre aranıyor acaba?önce asillerin belge teslimi bitmesi gerekmez mi
-
@sbky2015 onu ben de anlamış değilim.
-
@aslan-reyiz saolun hocam
-
@sbky2015 asillerden feragat için evrak girmesi durumunda o oranda yegekelrden evrak istiyorlar.
-
@elinor-ostrom hocam siz kaçıncı yedektiniz acaba ?
-
@moonlight, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
@alihazars https://chat.whatsapp.com/ICRYjnc3UKAAQoDdqgEOAr , İl Göç Yedekler WP grubu
Yedek olan arkadaşlari gruba bekleriz
-
Arkadaslar ben de dguy'u kazandigim icin il goc uzman yardimciligindan feragat ettim. Yedekte ki arkadaslara hayirli ugurlu olsun simdiden Allah utandirmasin.
-
Eş durumuhu kurum dikkate aliyor mu
-
@gazi123 il göçte diğer kurumlardan farklı olarak asalet alma süresi 2 yıl. Bu yüzden ilk 2 yıl yani asalet alınmadan eş durumu yapılamıyor
-
@targeryan evet hocam ilk 2 yıl öyle. Ancak uzmanliktan sonraki süreç için bahsediyorum. O konuda bilginiz var mı
-
@gazi123 o konuda bi bilgim yok hocam sonuçta rotasyon var. Eş durumu rotasyonda veya geçici görevlendirmelerde dikkate alınmıyor sanırım. Ama yine de en iyi bilgiyi kurumdan alabilirsiniz.
-
@targeryan kurumu aradım eş durumu dikkate alınıyor denildi hocam.