2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@aristotales aslında şöyle bir alaka var.İşlemler tamamlansa liste hazır olsa dahi onayı Genel Müdürlük verdiği için önemli olan onların kararı. 2.promosyon için haziran 15 te maaşınızı yeni ilinizde alacaksınız demiş Abdullah Ayaz.Ben bundan yola çıkarak yakın tarihte açıklanır dedim.Hepsi beraber ya da yakın zamanda açıklanacak.Bir bilgi alabilirsem sizlerle paylaşırım...
-
@xxxkara Anladım, teşekkür ederim. Memnuniyetle bekleriz üstad, iyi pazarlar dilerim
-
@aristotales iyi pazarlar.
-
@xxxkara Arkadaşlar sadece bilgi amaçlı söylüyorum.Son promosyonun hazırlayıcı eğitim sınav sonuçları açıklandı.Umarim mülakat sonuçları için bir ışıktır.
-
@xxxkara Öyleyse bu hafta umut var
-
Açıklanacağı yok ama insan bekliyor işte
-
@paretowilfredo hocam tekrardan bir soruşturma şansınız var mı sonuçlar için
-
Guydan sonra açıklanır da dah az kişi mağdur olur çünkü guy ve il göçü bekleyenler de var mesela ben
-
@regresyon guy ve dguy'dan sonra aciklanmasinin artik bir anlami kaldi mi ki? Listeler zaten belli olmuştur. Ha belki yedeklerin sürecinin hızlanması bakımından iyi olur.
-
Heyecan başlasın artık.Yarın gece bile aciklanabilir o zman
-
- güne dayandık harbiden !!
-
Şaka gibi
-
Bir an önce acıklansın artık sınavlar beklenemez belli ki listelerde belli olmuş artık elenen zaten elenmiş kaderimizle yüzleşmenin vakti geldi. zaten guyda aciklanirsa o ara çekilen çekilir kimse magdur olmayacaktır.
-
İnşallah gerçekten bu meslekden hemen başka mesleklere kacmayacak hakkıyla mesleği icra edecek insanlar kazanır .
-
Sanırım bu sene tüm olumsuzluklar bizi buluyo onceki senelerde gelen ilanlar, son 3 senedir 8-10 kisilik ilanlar disinda neredeyse hic gelmiyor bu yetmezmis gibi kisa surede aciklanan mulakat tarihleri ve mulakat sonuclari bu sene inadina gec aciklaniyor. Hicbir anlami olmamasina ragmen neden boyle Allah askina biri aciklasin cildiricam artik devamli beklemekten yoruldum...
-
@paretowilfredo üstad ay sonuna doğru tekrar bir soruştururuz demistin, var mıdır bir haber?
-
Merhaba dostlar. Perşembe günü bakmaya çalışacağım. Yoğun ve yorucu geçiyor günlerim epey ama soracağım yeni bir durum var mı diye.
-
Güvenlik soruşturması için ikamet adreslerine yeni talep olmuş perşembeye kadar gönderilecek denildi .aydın için başka yerler için gidildi mı acaba
-
@guymağduru siz nerden duydunuz hocam. Soruşturma sonucu mu perşembe gönderilecek
-
@guymağduru neden yeni talep olmuş? Birde perşembe veya cuma açıklanabilir mi demek oluyor bu?