2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Hiç mi haber yok ?
-
@paretowilfredo üstad bu hafta acıklanma ihtimali varmı?
-
Cuma’ya kadar açıklanmazsa vay halimize
-
Allah aşkına artık bir şeyler açıklansın yahu, yapılan sınavın bile sonuçlarını beklerken ömür gidiyor.
İlan beklersin aylarca, sınav açıklansın bekle aylarca, mülakat bekle aylarca.
86 puanım var hiçbir kurum sınavına girememe rağmen bütün başlıkları takip ediyorum mecburiyetten, artık bari bir şeyler sonuçlansın ! -
@moonlight neden ki? Belki haftaya açıklanır ya da ondan sonraki hafta
-
@gresham-t geçen sene göç ve il göç 66 günde açıklandı .. bu Cuma 66. Gün olacak sanırım .. Demek istediğim illa yeni bir rekor kırmayı mı deniyor bu kurum.. Bu cumaya kadar açıklanmazsa Ne zaman açıklanacak ve neden uzuyor , kendimi buna ikna edemiyorum
-
@moonlight guy mulakatlari bitmek üzere ve bu zamana kadar 8-10 gün içinde açıklanmış
-
@duygu55 evet biliyorum , ama il göç başka işte il göç rayından çıktı ,, guy u da bekleyeceğiz 30 Nisandan sonra inşallah
-
@duygu55 dediginiz gibi bu zamana kadar 8-10 günde açıklanmış. Ama simdiki bu zamanlar çok anormal zamanlar oldugu için aynı sürede açıklanır mı acaba o da var. Birde il göç, guy ve dguy mülakatının açıklanmasını bekler mı kafamda deli sorular
-
@moonlight listenin yarısından fazlası ikisine de girdi guy dan sonra açıklanması herkesin faydasına bilmem anlatabildim mi
-
@gresham-t valla dostum bir önceki sınavda da süreç böyleydi ve 10 gün sonra guy mulakatlari açıklandı sayıda hatta şimdikinin 2 katiydi
-
@moonlight yani guy da ve il göçte mükerrer isimler olması kimseye bir fayda saglamaz
-
@duygu55 hocam ben sizi anladım da guy totalde 2 buçuk 3 ay geç başladı mülakatlara , il göç sen hızlı başladı dedik 62. Gün bugün açıklanmadı .. yani erken açıklanmasını istemek bizim suçumuz değil kurumların kusuru .. Bizde de sabır kalmadı , ayrıca zaten dguy guy ve il göçü kazanan il göçten feragat edecek ,, siz sanıyor musunuz ki dguy ve guy açıkladığında aynı isimler il göç listesinde olmayacak , göç idaresi gelir idaresindeki listeyi dikkate alıp da kendi listesinden ortak isimleri çıkarır mı? İmkansız , o yüzden niyetiniz çok güzel ama düşündüğünüz gibi olmayacak keşke olsa
-
Peki diyelim ki il goc once aciklandi ve 45 kisilik listeden 20 kisi sonradan dguy guya da atandi ve il gocten feragat etti. Bunlarin yerine yedekten 20 kisi en geç ne zamana goreve baslar tahminen?
-
İl göç dguy ve guydan sonra açıklansın , mükerrer isim olmasın demek çok ütopik .. il göç bugün de açıklansa guydan sonra da açıklansa kurumların birbiri ile bilgi alışverişi yapıp kendi listesindeki isimleri ayıklamaz , hatta dguy u kazananı guy lisesinde bile görme ihtimali var ne il göçü
-
@gresham-t yedekler de asillerle birlikte ayni anda il tercihi yapıyor diye biliyorum
-
@moonlight siz çok ucmuşsunuz daha önceki sınavları hiç incelememissiniz sanırım. Geçen yıl merkez göç ve il göç de aynı kişiler var mıydı ki bu kadar ortada yüklü bir sayı varken ortada bu kadar yüksek bir işsizlik varken nasıl böyle bakabiliryorsunuz.
-
@duygu55 aynen uçtum ben kurumlar bilgi alışverişi yapıp kendi listesindeki isimleri ayıklıyor haklısınız.
-
@moonlight öncelikle feragat diye bir şey var ve çok şükür ki bencil olmayan insanlar da var ve bu durumu göz önünde bulunduruyor kurumlar.Allah herkesin gönüne göre versin.
-
@duygu55 Bakın tekrar yazıyorum : Benim demek istediğim şu , eğer dguy ve guy önce açıklanır il göç dguy guydan sonra açıklanırsa , göç idaresi genel müdürlüğü dguy ve guy listelerine bakıp bak bunlar atanmış bunları bizim listemizden çıkartalım dguy ya da guyu kazanmayanları ekleyelim diye DÜŞÜNMEZ.. Kurumlar kendi içinde bile koordine değil kaldı ki başka kurumlarla hele ki alımlar konusunda koordine olacak ,, yani il göçün bu hafta veya 1 ay sonra açıklanması arasında bir fark yok.. Feragat mevzunu elbette biliyorum , yukarıda yazdım ya dguy ya dguy olanlar il göçten feragat edecek. Allah herkesin gönlüne göre versin.