BDDK bankacılık uzmanı kare toplansın
-
Bankacılık uzman bddk girecekler arkadaşlar Bilgi platformu
-
önceden katılmıs olan varmı acaba
-
@kasapali ben geçen sene girdim hocam yardımcı olabilirim
-
@jan-vesely hocam ing kelime boyutunda çalışma ile ne kadar iş görür sizce?
-
ceviri işini merak ediyrum hcam .spresifik bankacılıkla alakalı bi çeviri mi genel yds de cıkan turde mı
-
@aroma hocam ing kısa 10 cümle soruyorlar fazla önemsemiyorlar bize sınavda boş bırakmayın bişeyler yazmaya bakın hiç olmasada dediler önemli olan alanı iyi yapmak ingilizceden bankacılık terimleri önemli biraz ingilizceniz varsa geçersiniz
-
tesekkurler hcam hakkımızda hayırlısı
-
@jan-vesely hocam ing başlangıç seviyesinde ama kelime düzeyinde anca bakcm.
-
@jan-vesely, içinde söyledi: BDDK bankacılık uzmanı kare toplansın
@kasapali ben geçen sene girdim hocam yardımcı olabilirim
Hocam puan kaçtı acaba sizin?
-
Ahali gecen sene 77 puanla murakipliga girdim 10 cumle cevriydi 3 4 tanesi 1.5 2 satirdi ve cok zorlayici degildi uzmanlik daha da basit olacaktir ceviri odakli gunde 1 saat calismak yeterli olacaktir.
-
89 ile deneyecem sansimi var mi puanini arttiran
-
@emilsax P47 93.31 , P48 94.11 Şimdi aşağıda beni de geçen arttıracaktır
-
@emilsax size üçü de kesin gelir bence
-
@apachi 100 e kadar yolu var
-
@jan-vesely kardeşim allah gönderdi seni şimdi seni rahatsız edicsmm de muhasebe Maliye iktisat nasıl yani Bilgi mi yorum mu ben bi sitede gördüm de Maliye soruları hep yorumdu hiç Bilgi yoktu zorluğu nasıldı
-
@hacettepe hocam muhasebeden 1 soru yevmiye kaydı vardı yanlış hatırlamıyorsam 20 puan değerinde
50 puanlık bilanço sorusu vardı hesapları aktife pasife yerleştircektik ve özkaynağı sormuşlardı birde hatırladığım kadarıyla gelir tablosu sorusu vardı gayet kolaydı iktisat maliye 1 oturum 3 soru sormuşlardı 3 üde birbiriyle bağlantılı ve yorumdu hukuktan ticaret hukuku ağırlıktaydı genel bilgiydi -
@underw 89.8 le başvurdum hocam
-
@jan-vesely kardeşim benim muhasebem iyi yani monografi çözüyprom sürekli baştan asagı yapıyorum çok sevindim ama işte geçen yılllkiii soruları bi sitede gördüm Maliye iktisat hep yorumdu sizce en çok hangi derse agırlık vereyim yds 67 biraz var ne önerrirsinnn bankacılık terimlerine mi bakayım zaten gelmez herhalde puanım 88 ama bu yılll çok başvuru varmış
-
@jan-vesely hocam istatistik ekonometri ve işletme iktisadi çalışmaya gerek var mı sizce?
-
@sdinc94 uzmanlıkta gerek yok.