2019 İSKİ 463 Adet Memur Alım İlanı
-
Iski yi aradım konustugum musteri temsilcisi mesai saatleri icinde aciklanacak dedi
-
@haticeaydinn açıklandı hayırlı olsun herkes için , ben 41 e başvurmuştum 83.77 ıle kapatmış
-
Mülakat tarihleri ne zaman acaba
-
Nur içinde yatsın..
-
77 puanımla DHMİ’den sonra ilk defa bir listeye kalabildiğimi gördüm. Onda da beni kurtaran YDS olmuştu burada da YDS ile kurtarmışım. Mülakatlar 1 ay sürecekmiş 7 Ocak’ta başlayıp. Listeye kalan tüm arkadaşlara şimdiden başarılar. İnşallah bu yolun sonu bizi aydınlığa çıkarır.
-
Askerlik tecilini yapıyolar mı yapıyolarsa ne kadar süreliğine tecil ediliyo bileniniz var mı
-
Arkadaslar sonuc sayfasi acilmiyor.Açabilen var mi ?
-
bakabilenler yazabililer mi, sonuçları site hala erişim dışı giremiyorum en azından puanlardan bir çıkarım yapabilirz
-
@hoffafd 84.7 bilgisayar işletmen listedeyim puanlar genel olarak yüksek sizin kaç?
-
@fm44 hangi nolu ilana başvurmuştunuz, benim p3 85
-
@hoffafd 39 nolu 83,62
40- 70,06
41- 83,772
42-74,76
43-75,11 -
@iibf_sbky eyvallah hocam 41e başvurmuştum ben gelmiş ozaman.
-
@hoffafd hayirli olsun
-
@hoffafd 37 ye başvurdum
-
@iibf_sbky evrakları şahsen mi götürmek lazım ya başkası götürse olmaz mi bu konuda bilginiz war mi acaba?
-
@fm44 bende onu araştırıyorum. Yarin iski yi arayip öğrenecem inşallah. Yani herkesin götürmek gibi bir imkani olamayabiliyor sonucta. Bir kolaylik saglamalari lazim
-
@iibf_sbky hocam 36 nolu başvuru puanını da yazabilir misin ?
-
@iibf_sbky çok fazla söylenti war bende aricam yarin inşallah zorunlu değildir
-
@hoffafd 36 nolu 84,15 ile kapatmis
-
@iibf_sbky 14 kaçla kapatmış acaba?