2019 İSKİ 463 Adet Memur Alım İlanı
-
arkadaşlar bu bilgisayar işletmenliği pozisyonu ve istenen sertifikayla alakalı detaylı bilgi verebilecek var mı?
-
@jonah hocam okuduğunuz bölümde enformatik veya bilgisayar dersi aldıysanız sıkıntı olmayacaktır.
-
@paretowilfredo reis o iletiyi ben kaldirdim sen kendi kendine ne diye gelin guvey oluyon anlamadim sen mi kaldirdigini dusundun hic gulecegim yoktu.
-
@north-remembers hanefendi ben size bir sey demiyorum sadece ekonometri bolumu gereksiz yoksa sizin egitim almis olmaniza saygim sonsuz.
-
@abuzer, içinde söyledi: 2019 İSKİ 463 Adet Memur Alım İlanı
@paretowilfredo reis o iletiyi ben kaldirdim sen kendi kendine ne diye gelin guvey oluyon anlamadim sen mi kaldirdigini dusundun hic gulecegim yoktu.
Çok gülme Abuzer, benimle polemiğe de girme. İyi uçuşlar.
-
@north-remembers kesinlikle haklısın bende ekonometri mezunu mağduru olarak yarın arayacağım ve peşini bırakmayalım
-
Maaşını özlük haklarını vs nasıl öğrenebiliriz
-
@ebcan hocam bu numaradan arayın hemen bağlanıyorsunuz 0212 301 16 85
-
@north-remembers teşekkürler yarın hemen arıcam
-
Bugün genel müdürlüğü aradım. Eğer listeye girersek evrak teslimini şahsen yapmamız gerekiyormuş , posta yolu kabul edilmiyormuş. 2 kere git gel yapacağız yani.. Uzak illerden katılacak olanlar veya özel sektörde çalışanlara duyurulur
-
@antimülakat hocam başvuracağim kadro derecesi 6 . Maaşı ne kadar olur acaba. 657 ye tabi mı yada sözleşmeli mı istihdam olunuyor teşekkür ederim şimdiden
-
Arkadaşlar bilgisayar işletmenliği için sözlü mülakatın yanında bilgisayarla alakalı uygulamalı bir sınav da yapılır mı? Daha önce böyle bir kadroya başvuruda bulunmadım, bir bilgi sahibi olan var mıdır?
-
@garam hocam o derece boşalan dereceyi ifade ediyor. O derecede boşluk varmış, çok detaylı bir anlam ifade etmediğini söyleyebilirim. Normal 9/1 olarak başlarsınız diye düşünüyorum. Maaşında 3 bin tl üzerinde olacağını düşünüyorum.
-
T.C.
YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞIEğitim Öğretim Dairesi Başkanlığı
Sayı :75850160-303.01.01-E.5349 23.01.2018
Konu :İ.İ.B.F. Mezunlarının Başvurduğu Yerlere Başvuran Programlar İlk.
Devlet Personel Başkanlığı'nın, Yükseköğretim Yürütme Kurulu'nca değişik tarihlerde bazı fakülte ve program mezunları için kamu kurum ve kuruluşlarının açmış olduğu sınavlarda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunlarının başvurduğu yerlere başvuru yapabileceklerine ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunlarına tanınan haklardan yararlanabileceklerine ilişkin alman kararların; kamu kurum ve kuruluşlarının kendi özel mevzuatlarından kaynaklanan kısıtlar nedeniyle uygulanabilirliğinin bulunmadığı, (örneğin: İçişleri Bakanlığı'nın 21.10.2006 tarihli Kaymakam Adaylığı giriş sınavı ilanında da sınava katılabileceklerin mezun olması gereken fakülteler "Üniversitelerin Siyasal Bilgiler, Hukuk, İktisat İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki en az dört yıl süreli fakültelerden mezun olmak şartlı ilana yukarıda yer alan program mezunlarının başvuramaması") söz konusu program mezunları ile ilgili kamu kurumu arasında ihtilafa neden olduğu belirtilen kararların yeniden değerlendirilmesi konusundaki yazısı 17.01.2018 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında incelenmiş ve 2547 sayılı Kanun'un 2880 sayılı Kanun'la değişik 43/b maddesi uyarınca Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı'nın görüşü de dikkate alınarak, ekte yer alan tablodaki programların kamu kurum ve kuruluşlarının açmış olduğu sınavlarda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunlarının başvurduğu yerlere başvuru yapabileceklerine ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunlarına tanınan haklardan yararlanabileceklerine ilişkin alman kararlarda değişiklik yapılmasına gerek olmadığına ve ekli listede yer alan programlann kamu kurum ve kuruluşlarının açmış olduğu sınavlarda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunlarının başvurduğu yerlere başvuru yapabileceklerine ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunlarına tanınan haklardan yararlanabileceklerine ve söz konusu program mezunlarını kurumların ihtiyaçları doğrultusunda kabul edebileceğine karar verilmiştir.
Bilgilerinize arz ve rica ederim. -
Yök denklik kararı var beni insandan saymıyor iski açıkça cimere yazacağım destek verirseniz çok teşekkür ederim
-
@north-remembers arayıp görüşme sağlayabildiniz mi?
-
@north-remembers bende aradım ilgilenmediler.Cimere yazalım
-
@evandro az önce konuştum haklısınız mağdursunuz ama yapabileceğimiz bir şey yok puanınız ziyan olmayacak ama bakanlıktan yeni alımlar olacağına dair duyum aldık dedi. Sizi cimere şikayet edeceğim dedim kapattım. Gerçi bu ülkede kimi kime şikayet edeceğim ki.....
-
@north-remembers yeni alımlar olacağı söyleniyor da bu alıma niye giremeyesiniz? Ne saçma iş yapılıyor yahu.
-
@evandro ben de bilmiyorum edebiyat mezununa ihtiyaç var ben de iktisat fakültesi mezunuyum ama bana ihtiyaç yok.