2019 İSKİ 463 Adet Memur Alım İlanı
-
İİBF, Halkla İlişkiler, Adalet vs. bir sürü bölümden alım var. 463 kişi toplam.
İlan için;
https://www.tercihiniyap.net/ilan/2019-iski-463-kisilik-memur-alim-ilani
-
Hey maşallah! İstanbul ne kadar büyük bir kere daha anladım. Sırf İstanbul kadrosu 463 kişi, bizim ihtiyacı olan kurumlar tüm ülke için böyle ilana çıkmıyor.
-
İstanbul değil de Türkiye geneli bir ilan gibi. 463 kişi çok iyi rakam. İSKİ böyle bir alım yaparken, yıllarca ASKİ nereden alım yapıyor veya İZSU bunu da sorgulamak gerekir.
-
Belediyeler de yer alan kadrolarda her vatandaşın eşit olarak yararlanamaması çok garip değil mi? Sonuçta belediye başkanları geçici ancak oralara yerleştirilen personel kalıcı. O halde neden her belediye başkanı, belediye personelini atamada bu kadar özgür davranabiliyor. Kolay kolay belediye alım ilanı görmek (zabıta dışında) çok nadir rastlanılan bir şeydir. Çiftlik Bank misali kullanılan belediyeler teorisi
-
İsminde su ve kanalizasyon geçmesi nedeniyle biraz buruk olsakta işsizlikten yeğdir.
-
@kml Hocam bazı belediyelerde en güzel maaş bu türden mesleklerde alınıyor. Belediye işçisi olarak emekli olanlar 3.500 TL maaş alıyor.
-
@antimülakat o yüzden zaten taşeron vs gibi sistemler bulundu kamuda işçinin aldığı maaşı kimseler alamıyordu. Şu an değişti 4-b kadro oldu maaş daha az sanırım.
-
@antimülakat hocam o kadar bölüm var ekonometri neden yok ben başvuru yapabiliyor muyum? İski genel müdürlüğünü arayacağım bilgi almak için öğle arasının bitmesini bekliyorum.
-
güzel ilan 2018 p3 puanı bi işe yarasın bakalım.
-
Merkezi atamadan kaç kişilik ilan geleceği belli olmaz. Böyle ilanları pas geçmeyin dostlar, maaşı belki çok sizleri tatmin etmez İstanbul'da ama yine de başlangıç için iş iştir demek bazen daha güzel kapılar açabiliyor.
-
İSKİ Genel Müdürlüğü aradım şimdi bir kadınla konuştum Kadın diyor ki ihtiyaçlar doğrultusunda belirtildi bu bölümler hazırlayan Arkadaşlar şu anda burada yok Ben dedim ki benim şikayetimi iletirseniz sevinirim Ben temmuz'daki KPSS girdim boşuna almadım o puanı yani bölümümin ayrımcılığa tutulmasının sebebi nedir dedim Çünkü bilgi belge var muhasebe finansman var İşletme var ekonomi var muhasebe işletmeciliği var büro yönetimi var adalet var çalışma ekonomisi var ekonometri neden yok dedim. iktisat fakültesinden mezunum yeterince bilgiye sahibim dedim.
Pes etmeyeceğim yarın ilanı hazırlayan kişi ile konuşacağım yeter ya açmasaydınız o zaman da okumasaydık -
@north-remembers hocam iski genel müdürlüğünün twitir sayfasınında bu ilan paylaşımlmış altına da bi arkadaş seninki gibi bölüm itirazında bulunmuş oradan da talebini iletebilirsin. https://twitter.com/iskignmudurlugu
-
@hoffafd çok teşekkür ediyorum hemen yazıyorum
-
@north-remembers gereksiz ileti silinmiştir
-
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Bazi kadrolara yds sarti koymus bazilarina koymamis.Ne alaka ben anlamadim anlayan var mi arkadaslar
-
@abuzer Sana mı kaldı neyin gereksiz olup olmayacağı yaa gereksizse açmasaydı o zaman. Boş boş yorum yapma.
-
@Abuzer Foruma adımını atar atmaz neyin gerekli neyin gereksiz olduğu konusunda hüküm vermek konusundaki ısrarın niye Abuzer? Bir iletini daha kaldırmak zorunda bırakma bizi, zira böyle boş bir davranışla uğraşacak kadar boş vaktimiz yok Abuzer.
-
@paretowilfredo çok teşekkür ederim hocam sinirlerim zaten bozuk foruma kaç günün üzerine uğradım sizi de uğraştırmak istemezdim sağ olun.