KPSS 2018/2 Merkezi Atama Lisans
-
Kpss 2018/2 Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşların Kadro ve Pozisyonlarına Yerleştirme işlemleri için bir hafta içerisinde kılavuz yayımlanacak. KPSSP3 puanı yüksek olan arkadaşlar, bu kılavuzun yayımlanmasını sabırsızlıkla bekliyor. Bende bu başlık altında açılan kadroları, bu kadrolar için belirlenen nitelik kodlarını, özel durumları belirten kodları vs. konuşalım diye düşündüm. Kimler KPSSP3 puanı ile beklemede? Hangi kurum ve kadronun açılması bekleniyor? DHMİ ve SGK son atamalarda olduğu gibi yine çok kadro açar mı? Hazine ve Maliye Bakanlığı son yıllardaki suskunluğunu bu sene bozar mı? Merkezi atamalarda azalarak azalan kadro sayıları bu atamada beklenenin üstüne çıkar mı?
-
Kpss 2018/1 lisans atama taban puanları için oluşturmuş olduğumuz yazımıza da aşağıda yer alan link üzerinde görebilirsiniz.
https://www.tercihiniyap.net/kpss/kpss-20181-lisans-atama-taban-puanlari -
Kpss 2018/1 Atama Taban Puanlarını bölümler bazında görmek için aşağıda yer alan linki tıklayabilirsiniz.
https://www.tercihiniyap.net/kpss?page=7 -
B kadro tercih yapacak yok mu dostlar? Hiç ses çıkaran olmadı? Herkes mı a kadro istiyor? Mühendis, istatistikçide mi yok aramızda?
-
@antimülakat uluslararası ilişkilerden p3 84 puanim var. Uygun kadro acilirsa tercih yapmayı düsünüyorum.
-
@antimülakat sanırım sesimiz ümitsizlikten çıkmıyor ama yapmayı düşünüyorum
-
benim de p3 90 puanım var ben de tercih yapacağım kısmet olursa
-
@aeu032 2018/2 atamasında zor görünüyor hocam. Uluslararası ilişkiler bölümünü nitelik kodu ile az kadro geliyor bakmışsındır.
-
@pokuhantes hayırlısı olsun. Puanınız ve bölümünüz nedir? Muhakkak yetecek o geliyor.
-
@khalkedon hangi bölüm hocam, bölüm sıralamanız nasıl?
-
@antimülakat hocam o kadar umutsuzluk hasıl olmuş ki üzerimize... Benim de puanım 87.799 bölümüm işletme alan bazında 542. sıradayım. 2018/2 de gelmez sana diyenler çok oldu ama bu tercih yapmayacağım anlamına gelmiyor ya nasip diye yapacağız inşallah. Size göre umut var mıdır antimülakat hocam 2018/2 de bu sıralamaya ve puana?
-
@betul_ hocam işletme dedik mi, iş biraz değişiyor. Şimdi işletme ile ortak açılan iktisat bölümünü de dahil eden kaç kadro gelir bu çok önemli? 4431 ile 4421 kodlarının birlikte açıldığı epey kadro oluyor. Bu durumda sizin durumunuzu 4431 nitelik kodlu kadro sayısı belirleyecek. Bence muhakkak bir yerler gelir ama oraları siz tercih eder misiniz? Bilemem. Oraları tercih etmesiniz bile 2. veya 3. atamada kesin diyebiliriz. Sıralamanız gayet iyi.
-
Hemen sitemizde yer alan işletme kpss 2016/2 atama taban puanlarına baktım: https://www.tercihiniyap.net/kpss/isletme-kpss-20162-atama-puanlari . sizin puanınızdan daha düşük kapatan yerler olduğunu gördüm. Belki sizde bu atamada buraları tercih edersiniz ve atamanız gerçekleşir. Benim şahsi fikrimi soracak olursanız bu konuda sabırlı davranmalısiniz. İlk atamada hiç istemediğiniz bir il'e atanıp orada çalışmaktansa diğer atamalarda daha fazla istediğiniz illere atabilirsiniz.
-
@antimülakat o zaman inşallah bir sürü 4431 kodlu memura ihtiyaçları vardır amin:) hocam İstanbul dışında çok zorda kalmadıkça tercih etmemeyi düşünüyorum. Diğer açılan yerlere gidemem malesef elimde olmayan durumlardan dolayı. Bakalım birkaç güne kadrolar açıklanır hakkıyla atanacak tüm arkadaşların işine yarar bir sayı olur inşallah
-
@Antimülakat Hocam b kadrodan var da 78 puanımla anca açıktan atamalar da. Bölüm ekonometri hiçbir şansım yok merkezi atamada ancak iski gibi ayrımcılık yapmazsa diğer kurumlar ümidim o.
-
@antimülakat o zaman az daha sabır diyelim. Hocam paylaştığınız linke bakayım ben de önceden çok baktım hatta illerin puanını yazıp kendi listemi oluşturmayı düşünüyorum bu aralar çok sağolun
-
@north-remembers zor hocam. KYK, ptt, İçişleri, adalet, ticaret bakanlığı sözleşmeli alımlarına odaklanmak gerek. Son yıllarda Ekonometrinin bulunduğu nitelik kodu ile alımlar çok azaldı. Neredeyse 4001 ile atamalar ile aynı. Bu yüzden açıktan alımları takip etmelisiniz.
-
@betul_ anladım hocam. İstanbul'a ihtiyaç oluyor. Bakalım gelsin kadrolar tekrar değerlendirme yaparız. Umarım ilk atamada netleşir.
-
@antimülakat Kamu yönetimi 90 puan ilk atamaya yeter mi ne dersiniz?
-
@nizâmülmülk hocam nitelik kodu ile arama yaptınız mı, kamu yönetimi, SBKY falan tamamında sıralamanız kaç?