KPSS 2016 Önlisans Merkezi Yerleştirme Tercih sorularınızı cevaplıyoruz.
-
@cerrahi34 sağlık ile ilgili alımlarda muhtemelen çok bir azalma olmayacaktır o yüzden de yerleşme ihtimaliniz var, biraz sınır gibi bir noktada puanınız ama bekleyip görmek lazım ileride açılacak kadroları.
-
@Agor hocam Doğu istiyorum taşra da olsa bile olur Yani 2017 yılının kasım ayına kadar sonuna kadar bu puanla şansım olur mu? 2017 sonuna kadar mutlaka kadro açılır mı
-
@cerrahi34 Puanınızın kullanıldığı son alımlara doğru şansınız artacaktır ama 2017 sonuna kadar mutlaka kadro açılır diye emin konuşmak şu şartlar altında imkansız. @aliveli arkadaşımızın önerdiği sözleşmeli alımları da takip edebilirsiniz, puanınızı kullanmak için beklemede de kalabilirsiniz ama büyük ihtimalle yerleşme şansınız olacaktır 2017 sonu veya 2018 ortalarına kadar.
-
@Agor teşekkürler hocam sağolun
-
@Agor. Hocam önlisans gida teknolojisi bolumu mezunuyum 81 puan aldim ama bolumumde 5 kisi aliniyr diger duz memurluk alimlarinda sansim olabilirmi? Kilavuzdada saglik var agirlikli yardmci olrsaniz sevinirim. Smdiden tesekkurler
-
hocam merhaba
-
hocam merhaba halkla ilişkiler ve tanıtım önlisans mezunuyum 83 puan aldm atanma şansım nedr
@Agor -
@cemre89 alandışında şansınız var , sözleşmeli alımlar veya mülakatlı açıktan alımlar olabilir genellikle kendi alanınızın alımı düşük
-
@aliveli tesekkler düz memurlkta da sansım yok galıba merkezı atama ıstyordm
-
@cemre89 düz memurluk alandışı zaten
-
@aliveli blıorm duz memurlgn alan dısı oldugunu zaten bliorum ben merkezı atama ıstıorm alan ya da alan dısı farketmez acıktan alımla ugrasmak ıstemıorm onu demek ıstedım bizim bölüm iki kişi alıyor zaten yine de bi soraym dedım
-
@cemre89 hocam merkezi bu alımda olmasa da bir sonraki sınava kadar şansınız var
-
@aliveli ne yazık ki beklemekten ciğerimiz soldu kadroları gördkce kahroluyor ınsan bu sondu zaten ilk ve son kez denedım sansımı nyse tesekkrler beklıycez
-
@cemre89 mülakatlı alımlardan da korkmanıza gerek yok bence
-
@aliveli siz de uzman mısnz acaba
-
@cemre89 evet , neden sordunuz
-
@aliveli uzmandan bilgi almak istedgm içn sordm
-
@cemre89 hocam aklınızda şu konuda şüphe olmasın. Tercihini Yap! adminleri olarak Eğitim alanında uzman bir kadroya sahibiz. Mesleki olarak farklı işlerle uğraşsak da eğitim konusunda gayret gösteren ne kadar grup, site, kurs ve eğitim merkezi var ise hepsinden daha uzmanız diyebiliriz.
-
@Antimülakat teşekkür ederim sayfada yeni oldgm için anlamak amacyla sordm güzel bi sayfa emegınıze saglık
-
@aliveli hocam tekrar merhaba geçen yazdım ama cevap verdiniz mi göremiyorum tekrar sormak istedim. Kpss onlisans maliye mezunuyum puanım 80.60 branş sıralamam 174 atanır mıyım acaba