KPSS 2016 Önlisans Merkezi Yerleştirme Tercih sorularınızı cevaplıyoruz.
-
@çiğdemiset Hocam yönetmelikte yazan şu "B grubuna ait herhangi bir kadro veya pozisyona yerleştirilen adaylar, daha sonraki personel alımları için yerleştirmelerine esas alınan puanla başvuruda bulunamazlar." .Yani görünen o ki sorunuzun cevabı olumsuz.
-
-
-
@cerrahi34 hocam henüz resmileşen bir süreç yok
-
@cemre89 hangi nitelk kodu olanları sordunuz
-
@Agor @aliveli hocam bir de sormak istediğim resmî gazetede yayınlanmış 20 bin sağlık bakanlığına 2017 haziran ayına kadar alınacakmış fakat bunu. 9 bini hizmet alımıymış hizmet alımı ne demek Yani sağlıkçı mı oluyor nasıl oluyor? 9 bini hizmet alımıysa geriye 11 bin kalıyor 74 puanla 700. Sıralamayla ameliyathane şansım azalır mı?
-
-
@cerrahi34 haziran ayında sağlık bakanlığı tarafından büyük bir alım yapılması bekleniyor . Ancak henüz resmileşen bir şey yok
-
@aliveli hocam çok soruyorum biliyorum ama sağlık bakanlığı 16 bin alım yapacakmış daha bugün açıkladı bu 16 bin ney bu 20 bin ney Yani sözleşmeli alımlar hangi aylarda yapılıyor? 74 puanla ameliyathane şansım olabilir mi
-
@cerrahi34 sormanız normal ama alımın detayları henüz belli olmamış sağlık kadrolarında sizin puanınızla atama mümkün hatta 70in altına bile inebiliyor ama biraz bekleyip detayları öğrenmemiz gerek haziran alımı için
-
@aliveli haklısınız hocam fakat bu 16 bin alım olayını bugün gördüm ve kafam karıştı çünkü sözleşmeli diyor bu tercih döneminden sonra denildiği için ve 16 bin alım haziran ayı mı 20
Bin mi haziran ayı mı bilemediğim için sormak istedim -
@aliveli acıktan alımlarda ya da merkzı atamada aldgmz sertfıka geçerlımı yanı hocam
-
-
@cerrahi34 hocam sağlık bölümleri genelde daha aşağı kapatıyor aksilik olmazsa 2018 kpss ye kadar atanırsınız hocam
-
@cerrahi34 hocam sağlık mezunları için iyi puan. Merkezi alım, sözleşmeli alım veya mülakatlı alım ile atanma şansınız yüksek. İlanları kaçırmadan takip edin. İlanlar geldikçe tekrar tekrar konuşuruz.
-
@Antimülakat hocam merhaba KPSS 2016 sınav iptal edilme durumu varmış gündem bunla çalkalanıyor önlisans ta iptal olabilir mi bunla ilgili bilginiz var mı
-
@cerrahi34 hocam bana gerçekçi gelmiyor bu haberler. Bu tip büyük organizasyonları ilgilendiren şeyleri iptal etmek kolay iş değil. Bana gerçekçi gelmiyor açıkçası.
-
@Antimülakat @Agor umarım öyledir çünkü büyük emek boşa gider haberlerde veriliyor gündem de şuanda ve kafa karıştırıyor
-
@cerrahi34 Hocam iptal edilecek olsa birçok kez farklı yılların sınavları iptal edilirdi, siz rahatlayın @Antimülakat Hocam'ın da dediği gibi büyük bir organizasyon bu sınavların yeniden düzenlenmesi, ayrıca üst üste gelecek itirazlar ve davalarda bu durumların karşısında engel.
-
@Agor @aliveli @Antimülakat 2017 de haziran alımlarında belediyerin merkezi atama ile memur alması söz konusu olablir mi cevap verrsenz sevınırım tesekkler