KPSS 2016 Önlisans Merkezi Yerleştirme Tercih sorularınızı cevaplıyoruz.
-
@fatmaşaban hocam bu atamada çok düşük ihtimal , 2018e kadar açıktan alımları dahil edersek atanabilirsiniz
-
slm...hocam ben 2 yıllık önlisans ilahiyat okudum...64.78 puan aldım..dhpts sonuçları daha açıklanmadı fakat ben oranın pek parlak olmadığını düşünüyorum...tercihlerimi hangi yonde yapmalıyım.yardımcı olurmusunuz...
-
@aynur hocam bölümünüz alımları iyi başka bölüm olsa sizin puanınızla imkansız ama sizin şansınız var alımları takip edin mutlaka
-
merhaba halkla ilskler ve tanıtım önlısans meznym 83 aldm benım bolmden ıkı terch hakkm var onları yapmalı mıyım yoksa sadce duz memurlktan mı yapmalıyım başa hangi sehrı yazsam atamam olablır tesekkler
-
@cemre89 hocam ilk başta kendi branşınız ile.ilgili olanları yazın. Daha sonra 3001 koduyla yaşadığınız şehire yakınlığına göre tercihlerinizi listeyin. İlla şansınızı arttırmak istiyorsanız doğu illeri için açılan kadroları da sona ekleyin. Şunu da unutmayın, bölüm tercihleriniz gelmiyorsa 3001 ile atanmak daha zor, çoğu daha yüksek puanla kapanacaktır.
-
@aliveli peki hocam bir şey daha soracaktım 2018 in son atamasında peki biletler olur mu atanabilir miyim acaba şimdiden çok teşekkür ederim size
-
@fatmaşaban Hocam merkezi alımlarla atanmayı düşünüyorsanız var olan puanınızla alımların bu kadar düşürülmeden önceki halinde bile atanmanız oldukça zordu, alımları bu kadar düşürdükleri göz önünde bulundurulursa merkezi alımla atanma fikrine çok sıcak bakmayın diyebiliriz. Puanınız mülakatla alım yapan kurumlarda değerlendirmeye müsait ve hoş bir puan, size önerimiz o alımları takip etmeye çalışmanız olacaktır.
-
@Agor çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
-
@fatmaşaban Rica ederiz efendim.
-
@Agor hocam sağlık atamaları tahminen ne zaman başlaması bekleniyor ve kadro olarak kaç kişi alınabilir bir fikriniz var mı
-
@cerrahi34 Hocam merkezi alım ile yapılan alımları diyorsanız kadro sayısını kestirmek çok güç, 2000 ile 3000 arasında değişen alımlar yapılıyor genelde ama bazen daha fazlası da alınabiliyor, günün şartları bunda etkili. Ben net bir zaman var mı bilmiyorum ama mart ve sonrasında alımlar yapılmış görebildiğim kadarıyla.
-
@Agor 74 puan ve 700 sıralamayla şans var mı hocam yani Güneydoğu ve Doğu Anadolu özellikle ameliyathane bölümü merkezi atama
-
@cerrahi34 Hocam o puan sağlık alımlarında bir şekilde işe yarıyor, taban puanlarını incelediğimizde ilerleyen alımlarda puanınızla atamanız yapılabilir.
-
Merhaba diş protez teknolojisi mezunuyum puanım 67 nereleri tercih edebilirim
-
@samet Hocam puanınız çok düşük maalesef, şimdi biz size şuraları tercih edebilirsiniz desek oraya yerleştirilirmişsiniz gibi konuşuruz ama bir yere yerleşmeniz zor görünüyor.
-
@Antimülakat peki doguları başa yazsam nasıl olur yanı sehr farketmıo benım ııcn
-
Mrb hocam Bilgisayar prg mezunuyum puanım 87.161 branş sıralamam 179 atama durumum nasıl gelişir hocam. Bir de 6225 kod var MEB'den onaylı bilgisayar işletmeni sertifikası gerekiyor ben zaten bilgisayar mezunuyum böyle bi sertifikaya ihtiyacım yok değil mi? Tercih edebilir miyim ? Şimdiden tşkler hocam
-
@Ferhat Hocam puanınız oldukça iyi bu alımda net olmasa da önümüzdeki alımlarda çok yüksek ihtimal atanırsınız. Kılavuzda yazan şu metinde sanırım sizin sorunuza cevap olur: "Örgün eğitim yoluyla zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar dersi alan ve bu hususu resmi olarak belgeleyen adaylar, M.E.B.'dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına Sahip Olmak niteliğine sahip olarak değerlendirelecektir."
-
@Agor teşekkürler hocam sağolun..
-
Hocam 2016 tıbbi sekreterlik mezunuyum.puanım 83.64 sıralamam 1129. Bu tercihlerde atamam olursa,ileriki zamanlarda alanımdan alım olduğunda tercih verme imkanım var mıdır? @Agor