Vmy 500 kişi 2018
-
bağlantı metni
Vmy sınavı iptal -
Ne ironik bir döneme dek geldik ne ironik...
-
şok oldum
-
@ebulaşe biz yıkıldık
-
Kendim başvuramamıştım bu sınava. Ama başvuranlar adına bir şokta benden gelsin.
Allah sonumuzu hayırlara çıkarsın inşallah. Boğazım düğüm düğüm oldu.... -
Yok artık.Sözde haklar saklı kalacaktı...
-
Baştan iptal etselerdi resmen dalga geçiyorlar ya
-
Nerde yazıyor.
-
@grundig vdk sitesinde hocam
-
+Verin bin kişilik vmy iibf'me. Adaleti sağlayam.
-Efendim bin çok olmaz mı?
+O zaman beșșüz olsun.
-Peki efendim.500 adet vmy istihtam edecez.
<Yok lan o da çok oldu en iyisi 30 bin polis daha alam da güvenliği sağlayam... -
@kaimoğlan Neyse vazgectim. 30 bin daha polis alam da adaleti sağlayam..
-
Sınava çalışan insanlar her dakikasını planlamaya çalışıyor ki bazıları bu süreçte ben gibi gündelik işlerde çalışıyor lakin ülkemizin en güzel en kıyak koltuklarında oturanlar ne plandan ne de ise alimdan anlamadiklarini başımıza Çaka Çaka bir kez daha öğretiyor .
-
Secim zamani cikan kadromuz iptal edilmis. Burda da hakkimiz bir guzel yenmis oldu.Yazik cok yazik..
-
Bu şekilde sadece hakkımız yeniyor, bu sınava başvuramamıştım ancak bu mesele sen ben meselesi değil hepimizin meselesi ve uzun vadede herkes zarar görüyor..
-
yorumsuz
-
Yazık lan bu milletin emeğine! Yazıklar olsun buna sebep olanlara! Ya Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bunları!!!
-
Birde bu sınava girecem diye Ziraat ve PTT sınavlarına başvurmayanlar vardı
-
Vmy ihtiyacımız yok polis lazım 10000000 polis lazım herkes polis olsun polis
-
Ilana çıkıp sınava bir hafta kalmadan hiçbir gerekçe sunmayıp sınav sözde ertelendi ardından sırf bizleri susturmak için başvuru yapanların hakları korunacak diye bir açıklama yapıldı ve aylar sonra iptal ne demek oluyor. Ben gerçekten şok oldum
-
Yazık ki ne yazık... keyiflerine göre davranıyorlar. Gerekçe nedir ? Neden iptal edildi? Bunu açıklayın bari. Resmen dalga geçiyorlar bizle.