Tarım Kredi Kooperatifleri
-
http://www.tarimkredi.org.tr/index.php/component/k2/item/1982-kooperatif-goerevlisi-ve-ziraat-muehendisi-al-m-lan
Sadece Ankara bölge birliği için açılmış bir ilan. Düşünen arkadaşların bilgisine... -
Ortak ve personel çocuklarına ilişkin kontejan ve alım sayısı gece gece iyi güldürdü
-
Başvuru için son altı aydır ÇORUM'DA yaşama şartı ne ya? İlan personel çocuklarına özel açılmış belli.
-
Mahalle neden belirtmemişler acaba.
-
@antoniogramsci Ortak ve personel çocukları arasındaki rekabet daha can yakıcı gibi Anakara'ya 2 kişi alınacak bunun %20 si onların kontejanı. 2'nin %20 si 0.40 yapar yani 1 kişi kesin bu kontenjandan girecek. 5 katı diyor. Eger 0.40x5 olursa mulakata 2 kisi yoksa 5 kisi cağrılır bu kontejandan. Sıralamaları da kendi aralarında olacak. Mülakatta da en yüksek puan alan girecek diye de bir şey yok. Diğer yerlerde farklı değil.
Game of TKK
Angara Remembers -
@onuktekin Hiç ilana çıkmasalardı da kendi aralarında halletselerdi keşke. Eskiden utana sıkıla yapıyorlardı bu işleri şimdi utanma da kalmadı. Gelmeyin demiş resmen ilanda
-
Geçen yıl bizzat deneyimledim. Resmen 60 puanlıları asil yapmışlardı. Biz de bakakaldık. Referanslar konuşuyor kurumda
-
67 taban puan isteyen Kayseri Büyükşehir Belediyesi ilanını hatırlattı bana Çok çılgınlar.
-
Tarım kredinin ortakları çiftçilerdir. Yönetmeliğinde o yüzden çiftçi çocuklarına her 4 kişilik alımda min 1 kişi olacak şekilde kontenjan verilmiş. Direk çalışan çocuğu diye okumak yanlış olur ilanı. Çünkü ortağı çok çiftçi var.
İkametgah şartı kurumun ritüeli. Bi bölgede göreve başlayıp , başka yere geçmek isteyen çok olduğu için ihtiyacı olan bölgelere o bölgelerde yaşayan kişilerden almak istiyorlar.
Ortak ve çalışan çocukları ayrı değerlendirmeye ve sıralamaya alınacağı için ortak çocuğu olmayanların kendi sıralaması içinde eğer puanı yüksekse şansı var. Direk umudu kesmeyin:) Şartları uyanlara hayırlı olsun. -
Arkadaşlar istenilen belgeleri e devletten çıkarsak oluyor mu?
-
@ekonometrisyen kurum insan kaynaklarına telefonla ulaşıp sorun hocam bazıları kabul etmiyor.
-
Kac puanlarla basvurdunuz arkadaslar
-
Sonuclar ne zaman aciklanir
-
Sonuçlar açıklandı arkadaşlar
-
Hayırlı olsun dostlar. Var mı kazanan kişiler forumda?
-
Listedeyim ancak iyi maaşlar veren bir yer sanıyordum son zamanlarda okudugum kadarıyla asgari ücret be biraz üzeri şeklinde maaşı olduğunu öğrendim.
Bilgisi olan varsa rica ediyorum bilgilendirsin. Bir de 3 yıl çıkamamak çok tuhaf.Kurum değişikliği olur, ne bileyim işi begenmeme olabilir. Asgari ücrete zaten iş bulunur çıkamamak nedir? -
@cevatcobanli444 hocam simdi sordum.
Ilk 6 ay asgari ucretmis aday personel diye, sonra zamanla artiyormus. 3 yil sonunda 5binden asagi olmaz dediler, ikramiye- tesvik bi ton yan gelir var dediler. Kurum bol para verir merak etmeyin, soylenenlere inanmayin :)) -
@cevatcobanli444 kurumdan çıkmama olayı sebepsiz yere diye yazıyor bence başka bi kuruma geçerken sorun olmaz heralde a kadro mesleklerine fln
-
Mülakat soruları nasıl olur acaba kurumun bilgisi olan var mı? Ya da listedeki arkadaşlar nasıl hazırlanıyorsunuz
-
@aylakkafam Tarım kredide zarf sistemi yoktu. Kooperatifin anlamını, kaç kişiyle kuruluduğunu bilin.( bunu mülakattan çıkan herkese sormuşlardı) Mezun olduğunuz bölümle alakalı sorular soruyolar. Çok zorlayacak sorular olmuyor.