VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@samet06 evet hocam ben orijinden ciktigina dikkat etmedim sanirm :(( kafam su alisilmis talep egrisi egim esneklik kiyaslama ordan gitti :(((
-
Alan sinavinda b grubunda olup hsbc paragraf sorusunda e olan varmiydi. Okumadim hepsini e yaptım
-
Benim hukuktaki cevaplarımın üçte ikisi '' eşin din değiştirmesiydi'' bu arada..
-
Muhasebeden soru hatirlayan yok mu arkadaslar ?
-
GY de basit faizle 100.000 lirayi iki ay icin %12 faizle bankaya yatiran kisi vade sonunda ne kadar alir gibi bi soru vardi cevabini hatirlayan arkadas var mi
-
@quesnay91 Cevaplar buysa 27'im var Allah bereket versin
-
@Del-Piero Aynen hocam din değiştirme genel boşanma sebebi olabilir dedim diğeri de aralarında en olabilecek din değiştirme geldi bana
-
@alyaaksoy2 Amortisman 20,özün önceliği,ihtiyatlılık,kişilik,poliçe sorusu satıcılar borçlu/alıcılar alacaklı,konusu kalmayan karşılık,mali analizde mali yapı oranları vardı,aktif toplamı 105.000 ,alıcılar-gelecek aylara ait gelirler yer değiştirmeliydi,reeskont faiz gelirleri vardı,faiz sorusu %5,Sürekli envanterin tanımı vardı,satıştan iadeler sorusu vardı..İlk anda aklıma gelenler bunlar,muhasebe net sorulardan oluşuyordu zaten banka muhasebesi dışında..
-
@Rorschach159 Hocam orada 9,12,14,25,26,33 doğru yanıtlanmamış bana kalırsa..32 etkiler bu arada..31 için de hiçbir fikrim yok
-
@Del-Piero 14-25 arkadaşın yazdığı cevapları verdim 33 esnekliği yüksek olan vergiyi karşı tarafa ödetir soruda sanırım tüketicinin esnekliği fazlaydı o yüzden üretici öder ben yanlış yaptım bide o orijinden çıkan doğruları yanlış yaptım kendimden utanıyorum
-
@Rorschach159 14'te kapatma noktası baya yanıltıcı olmuş orada p=avc demiyordu ki sadece avc'nin minumum olduğu durumu soruyordu..33'te arz esnekliği daha yüksekti o nedenle tüketicinin ödediği tutar daha fazla oluyor..
-
@Del-Piero Ben fiyat zaten inebileceği en düşük noktaya inmiş orası da olsa olsa avc'nin minimum olduğu yerdir dedim p=avc olarak düşündüm mikro soruları çok yüzeysel olduğu için bende sorulara hep düz mantıkla yaklaşmaya çalıştım
-
@Rorschach159 Anladım hocam hepimiz için hayırlısı..Alanda pek bir espri yoktu zaten,biraz temeli olan istenilen kadar yapabilirdi gibi duruyor..İngilizcede baremi geçenler avantajlı..
-
@yunusk baraj icin ingilizceden 28 dogru genel yetenekten 20 dogru yapmaniz gerekiyo.ingilizceyi gecseniz bile genel yetenekte baraja takilirsaniz vakifbank gozunuzun yasina bakmiyo diye biliyorum.ama uzman yard. cagrilirsiniz belki
-
İnglizceyi cıkartabilsek cok güzel olur ceviriler hariç
-
@summer VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı içinde söyledi:
@yunusk baraj icin ingilizceden 28 dogru genel yetenekten 20 dogru yapmaniz gerekiyo.ingilizceyi gecseniz bile genel yetenekte baraja takilirsaniz vakifbank gozunuzun yasina bakmiyo diye biliyorum.ama uzman yard. cagrilirsiniz belki
hocam vakıf uzmanlık için genel yeteneğe çok önem veriyor ingilizcede kalsa uzmanlık için sıkıntı olmaz ama gy den baraja takılan için uzmanlık zannetmiyorum geçen senelerde böyle örnek duymadım
-
@totti dediginiz gibi ollabilir gecen sene cagrilanlarin sayfasinda ingilizceden 9 dogru yaptigi halde cagrilan vardi.emin degilim neye gore cagirdiklarindan
-
Arkadaslar peki ic kontrolorluk teklifi mulakata kalip da elenenlere mi yapiliyor ? Yoksa uzman yrd. gibi sinavi gecemeyenlere mi ?
-
@totti geçen seneki sınavda sadece İngilizceye takıldım genel yetenekte 34 yapmıştım elendim tüm şartlara uymadan çağırılmazsınız bence
-
@asdasd alanın nsldı kardeşim?