TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı

KPSS A
    212
    1715
    625297
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • V
      voshue @bjk34 Son düzenleyen:

@bjk34 hocam cikmis soru 2008 vakifbank artiyor her ikiside

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • F
        fablo @qq12 Son düzenleyen:

@qq12 ingden kaç çeviri vardı hatırlıyormusunuz

Q 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • Q
          qq12 @fablo Son düzenleyen:

@fablo 3 İng-Türkçe, 3 Türkçe-İng vardı sanırım. Hafızam çok iyi değil.

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • F
            fablo @qq12 Son düzenleyen:

@qq12 8 tanede paragraf vardı sanırım rahat 20 soru gramerdi o zaman nasıl bir sınav oldu anlamadım ilk oturum , ancak alan sınavını yapmasalarmıs olurmus halkbank soruları daha iyiydi

• V
              voshue Son düzenleyen:

Hepsinden barajlari gecersek mulakata kalabilir miyiz ? Alanim cok guzel gecmedi

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • F
                fablo @voshue Son düzenleyen:

@voshue önceki yıllarda kalınmış

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • H
                  hopa-- @requescatinpace Son düzenleyen:

@requescatinpace hocam bu çıkmış bi soruydu . Orjinden tüm çıkan eğrilerin esneklikleri eşit oluyor.

A.Chahechouhe 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • D
                    dr. price Son düzenleyen: dr. price

arkadaşlar cevabı -1/3 olan eğim sorusu ve s1=s2=s3 sorusuyla ilgili sayfalarca neyi iddia ediyorsunuz anlamış değilim. hiç bilmiyorsanız bari bir konu anlatım kitabından bakmak bu kadar zor olmamalı. ayrıca kpss'ye ortalama düzeyde hazırlanmış her insan 2012'de çıkmış o sayıştay sorusunu çözmüştür en kötü açın bir çıkmış soru kitabından bakın bir zahmet. hayret verici gerçekten ya...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                    • D
                      dr. price Son düzenleyen: dr. price

sınava gelecek olursak, gy basit, ingilizce muallak, alan kısmında hukukta 40 sorunun yarıdan fazlasının borçlar+medeni olması baya enteresandı. iktisat hayatımda çözdüğüm en yüzeysel testlerden biriydi etliye sütlüye bulaşmadan herkesin bilmesi gereken şeyleri sormuşlar ve yaklaşık 10 soru toplam/marjinal/ortalama ürün ve maliyet grafikleriyle bağlantılıydı. (şahsen işime geldi) maliyeye sınavı bitirdikten sonra göz gezdirdim ve gözucuyla 10'a yakın soru çözdüm bence bazı sorular dışında basitti. tek incelikli alan muhasebeydi orijinal sorular vardı fakat bilen için yapılamayacak düzeyde değil diye düşünüyorum. çok fazla banka bilanço sorusu olması bana can sıkıcı geldi. sonuç olarak kolaysa herkese kolay zorsa herkese zor, halkbank'taki gibi yine soruların düzeyinin belirleyici olmayacağını düşünüyorum maalesef mevzu ilk 150 arasına girmek. herkes için hayırlısı olsun.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • Del Piero
                        Del Piero @requescatinpace Son düzenleyen:

@requescatinpace Evet P=AR tüm piyasalarda geçerlidir böyle bir cevap vardı,aklıma bir başka gelen de kısa dönem phılıps eğrisi ile uzun dönem phılıps eğrisinin kesiştiği yerde doğal işsizlik oranı oluşur..Yalnız o soruda eğim değil esneklik soruyordu eğimler tabiki farklı yalnız bütün doğrular orijinden çıktığından esneklikler eşitti..

• menkul_kiymet
                          menkul_kiymet Son düzenleyen:

Arkadaşlar VIOP ve BIST olarak iki borsa yok mu, Ben mi yanlış hatırlıyorum

Eşek derviş olmaz, odun çekmekle tekkeye. Deve hacı olmaz, gidip gelmekle Mekke'ye..

• Rorschach159
                            Rorschach159 Son düzenleyen:

Bence sınav oldukça basitti sadece dikkat gerektiriyordu muhtemelen ingilizceyi gerçersem mülakata kalırım iktisatta taş patlasın 10 yanlışım vardır muhasebe sıkıntılıydı biraz o da banka muhasebesi sormuşlar ondan takıldım biraz stok amortisman falan baya kolay sorulardı bence hukuk konusunda yorum yapamıyorum ama şartı sağlarım muhtemelen

Ona rorschach kartları gösteren psikoloğa maskesini takıp şöyle der; sıra sende doktor ne görüyorsun?
                            -Rorschach in Watchmen

• A
                              asdasd Son düzenleyen:

Muhasebenin son sorusu efsaneydi

Rorschach159 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • A.Chahechouhe
                                A.Chahechouhe @hopa-- Son düzenleyen:

@hopa-- hocam bilmiyorum siz iktisat mi okudunuz. Umarim okumamissinizdir. Yani su egrilerin hepsine ayni esneklige sahip diyosaniz birakin sinavlara hazirlanmayi https://www.e-education.psu.edu/ebf200wd/sites/www.e-education.psu.edu.ebf200wd/files/images/0203b.jpg

ucanizmirli H 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı -2
                                • ucanizmirli
                                  ucanizmirli Yasaklı @A.Chahechouhe Son düzenleyen:

@A.Chahechouhe hocam yanlış anlamadıysam o sorudaki orjinden çıkan doğruların farklı esnekliğe sahip olduğunu mu söylüyorsun

A.Chahechouhe 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • B
                                    buralardayeni Son düzenleyen:

Arkadaşlar merhaba,
                                    E Y T L olan soruyu nasıl çözdünüz?

Garmonbozia N 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • Garmonbozia
                                      Garmonbozia @buralardayeni Son düzenleyen:

@buralardayeni kenar sayısının iki katı

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • A.Chahechouhe
                                        A.Chahechouhe @ucanizmirli Son düzenleyen:

@ucanizmirli tabii ki hocam o egrilerin esneklikleri ayni demek icin iktisat bilmemek lzim

ucanizmirli bjk34 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • Rorschach159
                                          Rorschach159 @asdasd Son düzenleyen:

@asdasd Hangi soru hocam hatırlıyor musun?

Ona rorschach kartları gösteren psikoloğa maskesini takıp şöyle der; sıra sende doktor ne görüyorsun?
                                          -Rorschach in Watchmen

• ucanizmirli
                                            ucanizmirli Yasaklı @A.Chahechouhe Son düzenleyen: ucanizmirli

@A.Chahechouhe 0_1488218757849_P_20170227_193629_2_1.jpg buyur hocam bunu buraya bırakayım :))) hepsinin bire eşit yani hepsinin esnekliği aynı

A.Chahechouhe 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 23
                                            • 24
                                            • 25
                                            • 26
                                            • 27
                                            • 85
                                            • 86
                                            • 25 / 86
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti