VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@vmyveyagtbmy barajları geçmiştim ingilizcden de birkaç soruyla %70 barajına takılmıştım
-
@asdasd alan ve genel yetenek netleri iyi olup çağırılan arkadaşım var ing yerlerde
-
@totti çok ilginç. Genel yetenek bu kadar önemliyse beni kapıda karşılamaları gerek Bu sınavda yetiştiremedim ama her banka sınavında genel yetenek tavan yapar alesten 87-85-84 puanlarım var.
-
@asdasd hocam sen ne insafsızmışın:) o ne puanlar alesten:) bnde her sınavda alan ingilizce yaparım gy"den patlarım benide hiç çağıran olmadı, bnde gy"nin çok mühim olduğunu düşünüyordum
-
@iyimser16 o bu hatayı yapamaz çünkü o bugün işe bile gelmedi. türkçesi böyle olan bi soru vardı ben can t yaptım ama geçmiş zaman oldugunu çok söyleyen vardı ..hatta translate den çevirdim böyle çıktı .. He can not make this mistake because he did not even work today.
-
@nedret siz ne yaptınız
-
@asdasd ilginç olacak bir durum yok ingilizce puanlamada yok zaten barajı geçti ya da kaldı olarak bakılıyor bahsettiğim arkadaşın 110-120 arası doğrusu vardı ing saymazsak barajları geçmek oyüzden yetmemiş olabilir
-
İç kontrolör olan bir arkadaşım daha var müf yard mülakat sürecinden geçmişti ev ziyaretleri vs vs sonrasında iç kontrolör teklifi yapıldı bu sene nasıl işler süreç bilemiyorum
-
@iyimser16 gy'de doktora sahibiyim diyebilirsin. Yetiştirmek için bu sınavda çoğu soruyu gözümle çözdüm o kadar yani. Ama yine de yetişmedi birkaç tane salladık
-
-
Arkadaslar can you tell me how i can yazmislar cevaba how can i olmayacak mi ?
-
@darkness how can i tam bi Türk mantığı malesef ki how i can olacak
-
internette de hep how can i kalibi var yillardir boyle ezbere biliyordum kahretsin
-
@darkness ben de how can i yaptım.emindim de soru sormuyo muydu orda.how i can deyince sanki nasıl yapabilirim ki sitem ediyo gibi oluyo
-
@darkness Kursta hocamız demişti ordan kaldı aklım da benim de ydsde de çok çıkıyor tam bi tuzak soru
-
Doğru hocam bu tamamen benim türkçe düşünmem
-
@summer hocam dogru söylüyor arkadas. Sınavda direk aklima geleni yaptim ama boyle bir kural vardi suan hatirliyorum tell say falan olunca soru cümlesi olarak yazmiyorduk. how can i tek olsa dogru ama onune tell gelince degisiyor
-
Whether ile başlayan bir şık vardı işaretleyen var mi ? Recession risk dedim
-
@fablo paragraflarda 3 er mi 4 er mi soru vardı? Such task difficult task .. compound task vardı basit faiz olan cümle tamamlamada
-
Arkadaşlar o how can i , bahsedilen soru hakkında bizim verdiğimiz cevap ayrı bir satırda değil miydi ? Şayet ayrı satırsa how can i doğru , ancak cümlenin devamı şeklinde ise örneğin; sana nasıl yardımcı olacağımı bilmek istiyorum şeklinde ise how i can olacak . Ancak sorun şu ben hatırlamıyorum süre sıkıntısından dolayı , cümle ayrı mıydı yoksa birleşik miydi