VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
Sınavda g. yetenek kolaydı onun dışında İngilizce yetismedi hukuk kolaydı bana göre ama iktisat ve maliye değildi alakasız sorular vardı.
-
ingilizcede 3 soruluk merkez bankası paragraf sorusunda faiz oranlarının yarıya indiği ya da ikiye çıktığı şeklinde bir seçenek işaretleyen var mı? sanırım c şıkkıydı.
-
@ambitious bilen yazabilir mı acaba ne kadar sürede açıklanır , daha sonrasında mail attığımız zaman sinav sonucumuz ne zamana bize geri döner ik tarafından?
-
@hopa-- bu tarz sınavlar ortalama 40 günde açıklanıyor. Anadolu üniversitesi sinavlarinda sonuç belgesinde doğru yanlışlarını görüyorsunuz zaten .
-
Bu sinava ilk girisim ama gecen seneki girenlerin sayfasindan anladigim sinav sonuc belgemizi goremiyoruz ama teftis kuruluna nail atarsak gonderiyolar.Sadece kazananlarin listesi yayinlaniyo
-
@hopa-- Geçen sene sınav 28 şubatta yapılmış, 15 mart açıklamışlar tabi bu sene kaç kişi girdi geçen sene kaç kişi bilmiyorum ama bu senede martın ortasında açıklarlar büyük ihtimal
-
Acaba uzman yardımcılığı iç kontrolör yardımcılığı teklif edilecek mi? Mülakata kalmak şart mı yoksa mülakata kalamadan da belli bir çıtayı aşanlara teklif gelir mi?
-
15 marttan sonra hergün açıklanma ihtimali güçlü bir şekilde olacaktır arkadaşlar geçen sene ve önceki seneki veriler öyle gösteriyor..
-
Puan hesaplamasini nasil yapiyoruz? Gecen sene giren arkadaslar varsa bilgi verebilir misiniz
-
@summer puan yok hocam en yüksek doğruyu yapanlardan sıralamaya başlayacaklar
-
@Rorschach159 Oyle mi ben 60 puan baraji da var diye hatirladim.Halkbankla karistirdim sanirim
-
@summer İngilizce %70 diğerlerinden %50'yi geçen en yüksek doğrulu 150 kişiyi mülakata çağıracaklar hocam. Bu da ingilizceden 28 doğru diğerlerinden 20 doğruya tekabül ediyor. Geçen sene 100 küsür kişi çağrıldı onlar da muhtemelen ingilizceyi geçenler
-
Ingilizce baraj olarak vardı ama puan hesabı olarak yoktu geçen sene. Aldığımız puan 160 soru üzerinden değerlendirildi. Yani 100 puanı 160 a bölüp bir sorunun denk geldiği puanı buluyoruz ve ardından ingilizce dışındaki doğru sayımızı o puan ile çarpıyorduk.Geçen seneden biliyorum arkadaşlar birebir aynısı oldu.
-
Arkadaşlar sizce barajı geçen kişi sayısı kaç olur? Ben barajı gecebileceğime inanıyorum. Ama ilk 150 e girebilir miyim o konuda çok tereddütteyim. Sizin ingilizce ortalama hakkında çevreden duyumunuz var mı?
-
@nedret bence 300 kişi falan geçer bu sene baraji
-
Barajı geçen mülakatta bence,hepi topu 5000 küsür başvuru vardı zaten..
-
@Del-Piero VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı içinde söyledi:
5000
Ama hocam sınav kolaydı. Ben yapamadım o ayri
-
@darkness Sınav cidden kolaydı ama bu tek başına yeterli olmaz..Guyda mesela 85 ile kapatan iller oluyor..Duyunca baya ciddi geliyor kulağa 100 soruda 85 ama öyle bir sınav ki;sınavda 85'in altını yapmak neredeyse daha zor..Ona rağmen büyük çoğunluk eleniyor..
-
@nedret barajı geçeceğinize eminseniz şimdiden tebrik ederim
-
Geçen sene giren arkadaşım yine forumlarda herkes kolay kolay diyordu 100 küsür kişi geçti kolay lafları hikaye arakdaşlar sınav gayet ortalama üstüydü