VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
Hayırlı olsun, sınav ile ilgili detaylar ; http://webservis.vakifbank.com.tr/sinav/Brosur.aspx yer alıyor
-
@Marshallgil vakif katilimin kariyernetteki ilaninda yas siniri 30 burda 27 yaziyor. 2 aydan kaybediyorum. Bunlar farkli ilanlar sanirim degil mi
-
Yds den 70+ alanlar ing sınavına girmek zorunda mi ? Bilgisi olan var mı?
-
Esdegerlikle ilgili madde goremedim bir daha siz okuyun isterseniz.
-
@frustration farklı bankaların ilanı hocam.
@MutadisMutandis herhangi bir dil belgesi kabul edilmiyor diye biliyorum hocam..
-
İngilizcesi YDS ayarında mı arkadaşlar daha önce bu sınavda tecrübe edinen var mıdır aramızda?
-
@joeblack16 banka sınavların da yds gibi uzun parağraf soruları yoktur
-
Halkbank İngilizcesinden çok daha zor geçen sene girmiştim alan bolumu de hemen hemen KPSS ayarında zordur
-
@joeblack16 İngilizcesi, teftiş sınavına yakışır bir seviyededir, bu sene Halkbank'ın yaptığı ingilizce sınavı, ne yazık ki seviye ölçmeye yönelik bir sınav değildi
-
Sinav zor arkadaşlar geçen senede ilan ayniydi
-
-
@joeblack16 hocam ücretleri şartları kötü değil , düşünebilirsiniz
-
ingilizcesi gercekten saglamdi gecen sene ingilizceden kalmistim
-
Uzmanliga cagrilma durumlari mulakatlardan elenenler icin mi gecerli acaba ? Yoksa dil sartina takilanlar icinde gecerli olur mu ?
-
arkadaşlar adam gibi çalışıp girdiğim ilk sınavdır bu sınav benim. şunu söyleyim bunu kazanan arkadaşlar abartmıyorum hazine uzman yard. kesin olur. benim p35 86 puan ve sınav çok zordu.
ortalama 65 yaptım fakat ingilizcesi 2015 yılında yds ye göre 3 tık kolaydı 2016 da yds ile aynıydı. ingilizceden dolayı müloya kalamadım. 2 senedir ilk 150 diyorlar fakat 75-80 kişi istenilen şartları saglıyor.girecek arkadaşlara başarılar ben yokum diyorum seçmeli dersi muhasebe seçmeyi unutmayın abi tavsiyesi dinleyin
-
@ncbb 2016 yds 62 vakifin kac puanina tekabul eder sizce bir de bayan tercih edilmiyor diyorlar halkbank ic kontorolor kazandim ama sirf bu nedenle eleniyorsak bosuna vakif icin 90 lira vermemeyim
-
Ben marttaki sınava girmiştim İngilizcesi yds kadar olmasa da zordu. Hatta paragrafı ydsden daha uzundu sanırım essey koymuşlardı soruya yani 2-3 paragraf vardı. Öyle bir sınav. Onun dışında alan ve gygk normal düzeydeydi
-
@burcu benimde yds 60 puan var fakat ydsde 2.3 dk düşüyor 1 soruya burada 1 soru 1 dk ve gy çokkkk zaman alıyor. bayan olupta müf ve iç kontrol olan var yalnız bayanlar is hayatında çok zorluk cıkartıyorlar bunun için tercih edilmiyor. şimdi sebeblerini yazsam tüm okları üzerime çekecegim onun için bu kadar yeterli :d
-
İngilizce sınavı için bilgisi olan arkadaşlar paylaşsa süper olur yds ye göre nasıl ve nasıl çalısmak lazım ki
-
@ncbb anladim saglam hazirlanmadan girmenin bir anlami yok bu sinav icin. Gy kismi alese benziyordur kesin . Tesekkur ederim siz sayistay yaziliya kalmis miydiniz ?