VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@qq12 al o zaman Google search burada. Insanlari daha fazla yanlis yonlendirme ayiptir https://www.google.com.tr/search?q=can+you+tell+me%2C&oq=can+you+tell+me%2C+&aqs=chrome..69i57j35i39j0l2.6337j0j4&client=ms-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
-
Arkadaslar bence daha fazla tartismaniza gerek yok.Hepimiz birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz sonucta.Ben de how can i dedim bence gereksiz detay bi soruydu bi yabanciya boyle sorsak bizi anlar ne sordugumuzu how can i da desek how i can de desek
-
@nedret can didnt olmaz tense uyumundan. Unreal tensler olabilir. Siklarin cogu tense uyumundan eleniyordu. Even kelimesi de belirleyiciydi yanlis hatirlamiyorsam
-
@darkness soru yapisi var zaten bastaki can ile saglanmis. Siz how can i derseniz soyle olur ornegin: yapamaz mı mıyım.
Noun clause konusu -
arkadaşlar bir de maliye sorularını toplasak hep beraber alanda en sıkıntılı dersti bence
-
Arkadaslar bir soru soracagim herkese. Normalde her sene muhasebe kolay oluyor diyorlardi. Bu sene bence muhasebe oldukca zordu. Zorluk derecesi bilinmeyen kpss den uzak konularin cok olmasindanda kaynakli gerci. Sizce nasildi yine maliyemi zordu yoksa muhasebede bu sene ters kose mi yaptilar? Gorusleriniz nedir?
-
@bjk34 Genel muhasebe gayet kolaydı hatta en kolay muhasebe sorularından daha kolaydı bence ancak sıkıntılı kısım banka muhasebesi çok soru vardı hepsini salladım
-
@bjk34 maliyede de isletme soruları vardi ve finansal tablolar vardi. muhasebe cikmayacak diye finansal tablolara calismamistim. bence maliyeyle cok alakasiz cok soru vardi
-
Akademik ve idari kadroda calisan kadinlarin yuzdesi verilen bi soru vardi.ilk soruda kadinlarin sayisi ikinci soruda erkekler soruluyodu yanlis hatirlamiyosam.Cevabin ne oldugunu hatirlayan var mi
-
maliyede takibin semeresiz kalmasi sıkkını isaretleyen var mi ?
-
@summer hocam o cevaplarda intelligce sık doğru cevapti diye hatırlıyorum b grubunda c şıkkı olması lazım
-
@johnleo ben a grubuydum da hatirlayamadim ne yaptigimi bi turlu cevabi hatirlayan olursa hatirlarim belki dedim
-
@bjk34 mali tablolar analizi dört beş soru kaplamıştı maliyede . limited şirketi dahi sıkıştırmışlardı kenara köşeye soru olarak yani. Ama Vakıfbank in maliye sorularının bu namı varmış daha önceden hocam biraz hazırlıklı olmak gerekiyodu muhasebeye maliye kısmında. Ben zorlandım açıkçası Normal kalıpların dışındaydı maliye.
-
Arkadaşlar şu ingilizce sorularını bi toplu yazalım hatrlamaya çalışıp.
*but ve yet le başlayan seçenkli bir cümle tamamlama vardı.
*would
*how ı can-how can ı
*account
*empower-deploy
*at
*so did thomas gibi bişi vardı
*reccession
*where
*didnt use to
*v2 gelmesi gerkli bi soru vardı die hatrlıorrm bi de -
@bir-birey i failed exam past perfect olmaliydi
Can't make ya da can't have made li soru
Simdilik bu kadar geldi aklima
Passive sorusu be ... bisey hatirlayamadim -
Past perfectti aynen diğerine have made olanı işaretledm die hatrlıorm
-
@bir-birey ben de can't have made yaptim ama o soru da tartismali ikisini de yazdim ondan
-
Arkadaşlar muhasebe rasyo sorularını yaparken sıkıntı yaşadınız mı formülleri kullanınca direkt çıkıyordu ve galiba 5-6 tane o şekilde soru vardı mali analizden
-
@summer investor vardı bi de kelime sorusu.
-
@bir-birey hocam investor cevapli soruyu hatirlayamadim ben ya diger siklari hatırlıyor musun?