VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@fablo Benim de ingilizce sıkıntılı 28'i yakalayacağımı sanmıyorum keşke ondan da sınır %50 olsaydı,diğerleri fena değil..
-
@Del-Piero ya kaç tane öncüllü soru olduğunu hatırlıyor musunuz gyden?son kısma hiç bakamadım da kestirmeye çalışıyorum attığım soru sayısını
-
@lafferır Öncüllü soru ben hiç hatırlamıyorum gy'de,grafik sorularını mı kastettiniz acaba?En sonda üçerden toplam altı tane grafik sorusu vardı diye hatırlıyorum.
-
@Del-Piero evet aynen grafik sorularını kastetmiştim en sondakileri.Mantık sorusu 4 soruydu.Diğerleri 3erdi galiba.ama 6 mı çokmuş ya:(hepsi 3den 18 soru yapar
-
Tablo grafik sanirim toplamda 9 taneydi.Sozel mantik 4 tane var miydi.Ben 3 tanedir diye dusunmustum
-
@lafferır 6 toplam grafik soru sayısı..3x2 yani,üçerden 2 set düşünün..
-
@Del-Piero inşallah hocam ya öyle azdır.bi toparlanmadı genel yetenek soruları düşündükçe geriyo o kısım beni
-
@lafferır Ben öyle hatırlıyorum,zaten ingilizceden barajı geçerseniz pek de önemli değil bence..
-
@summer ben 4 diye hatırlıyorum.siz 9a sözel mantığı katmadınız o zaman?
-
@lafferır katmadim.tablo grafik toplam 9 soru olmasi lazim.3 soruluk ogretmenlerle ilgili kisim,3 soruluk hentbolla ilgili,3 soruluk akademik idari.sozel mantiga hic bakamadim.4 cokmus ya uzuldum
-
@summer ya problemleri hatırlıyo musunuz?kaç tanelerdi diyerek abartayım biraz:)
-
@lafferır Evet arkadaşlar hatırlamaya çalışalım faiz sorusu tarzı yada maliyet hesaplama tarzında problem sorusu var mıydı, bi tane hız problemi vardı
-
@lafferır Ayni sorulari ben de sordum malesef hatirlamiyorum hic.Genel yetenek sorularini toplayalim da dedim ama hatirlayan yok.Sizin hatirkadiginiz varsa payladabilirsiniz:)
-
-
@lafferır E F T sorusu, denge sorusu, c.tesi, bi tane modla cozulen kalan sorusu, 3 uzeri x li soru vardi
-
@summer 1 küp kapatmalı soru.1 beşgen içinde üçgenli şekil sorusu.Bir de üçgenler içinde noktalar çizilmişti hangi şekil farklı diye soruyordu
-
Gece gece sorular aklima gelmeye basladi:)2 tane kural bulma sorusu,hangi sekik farklidir vardi.Ama cevaplari hatirlamiyorum
-
@lafferır Bence bunlari topluca yazalim cevaplari hatirlayan olursa
-
@summer bu arada üç tane yuvarlak içinde sayılar aralarında bağlantı soruluyordu.kareler içinde sayılar olan yine başka mantık sorusu daha vardı
-
@lafferır bi tane işlem sorusu vardı paydada üslü sayılar falan vardı böyle bi soru hatırlayan var mı