Kpss 2018/2 Merkezi Atama Avukat
-
@antimülakat çok teşekkür ediyorum cevabınız için. Sanırım sonuçlar açıklanana kadar hiçbirimiz bir yorum yapamayacağız
-
@alageyik08 şimdi gördüm çok teşekkürler. peki bu durum sözleşmeli kadrolar için de geçerli midir? Sözleşmeli olanda herhangi bir sebepten ayrılmak sorun çıkarır mı diye endişeliyim sadece
-
@uzmanavukat Prosedür olarak bir sıkıntı olmaz ama işin manevi boyutu rahatsız edebilir. Hakkaniyetli davranmak en güzel şey bu durumda.
-
@antimülakat Mke avukat kadrosu için ingilizce şartı aranması puanı düşürü mü düşerse sizce kaç gibi kapatır?
-
@austa9215 elbette çok büyük bir düşüş olmasa da diğerlerine nazaran YDS isteyen kadrolarda bir kaç puanlık düşme oluyor.
-
@antimülakat kaç gibi kapatır bir tahmininiz var mı
-
@antimülakat hangi kadrolar yds istiyor hocam ? Tam olarak nasıl öğrenebilirim
-
@akademili nitelik kodları ile bakıyorsunuz hocam.
-
@alageyik08 katılıyorum. ayrılacak olanın boş yere girip kadro doldurmasının hiçbir anlamı yok. bekleyen bir sürü insan var sonuçta. ben başvurup başvurmamayı düşünürken her türlü ihtimali değerlendirmek için öğrenmek istemiştim, teşekkürler.
-
Kaçla kapatır ki arkadaşlar? 85.7nin şansı olur mu son alımda?
-
yedek ayrılıyor mu bu atamalarda bilen var ve de süresini
-
@tolga80 merkezi atamada yedek belirlenmiyor diye biliyorum.
-
@tolga80 merkezi atamada yedek olmaz. Atanan kişi atandığı yere gitmezse o kadro yanar.
-
Hocam 86,5 puanla son atama için ümitlenmeli miyim?
-
@matu-enuygunu umitlen bende 84 le ümitleniyorum
-
84 ve üzeri kesinlikle ümitlenmeli. Çeko için 82 üstü de ümitlenmeli. Çeko da puanlar daha fazla düşüyor.
-
Tercihler bittikten sonra Danıştay kararına rağmen iki kurum mülakatla alım konusunda ilana çıktı. Arkadaşlar şimdi sesimizi duyurmazsak böyle ilanlar günden güne artacak. Hiç değilse hepimiz CİMER e şikayet yoluyla durumu bildirelim,kurumları ve dpb arayalım.